Da-l dracu'. Nu esti prieten cu el ci cu fica-sa. Nu-l baga in seama. Daca zice ceva spune-i ca l-ai gasit la gunoi si oricum tu mai ai unul. Stiu ca n-o sa te creada dar lasa-l sa moara prost.
Sa-i castigi increderea batranului.
E clar ce e in mintea lui. Tu arata-i opusul.
Acum 2 luni,m am intalnit cu parintii ei,mai mult, am stat la ea o saptaman, tatl ei a zis ca sunt educat, atent, respectuos, etc si ca sa tina de mine, totusi nu s 100% sigur ca are o parere okey despre mine
La chestia asta e nevoie de timp. Dar oricum, daca fiica lui tine la tine, asta e cel mai important. El e undeva in spate
Ce fată fericită! Sa ai noroc sa te bucure si ea pe tine asa cum o bucuri tu acum.Chiar merită efortul?
Normal ca nu pica bine tatalui.Este trecut prin viata. Oferi prea mult.Mai rar ca tine sa ofere asemenea cadouri unei prietene.
Nu cred ca fericirea sta in chestiile materiale, dupa ce am vazut ca ma iubeste cu adevarat am facut si asta, a fost doar un supliment, dar ma gandesc la viitorul ei
Intr-adevar nu stă. Dar cu timpul se va obisnui asa.Sa nu cumva sa vrea si mai multe.
Alexhan întreabă:
mary716263 întreabă: