anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de parerea voastra, anul acesta vreau sa ii iau prietenei un laptop pentru ca are doar pc acasa, o sa intre la facultate si cred eu ca o sa o ajute mult.Ingrijorarea mea e: daca tatal ei o sa se supere,sau nu o sa ii pice bine? poate o sa imi spuna "crezi ca eu nu imi permit sa ii cumpar" sau nu stiu chestii de genul, anul trecut de ziua ei i am luat un Nikon d3200, a fost o surpriza pentru ca si-a dorit asta foarte mult, dar atunci tatal ei a spus "cadourile de genul vin cu pretentii" Deci ce ar trebui sa fac?

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Da-l dracu'. Nu esti prieten cu el ci cu fica-sa. Nu-l baga in seama. Daca zice ceva spune-i ca l-ai gasit la gunoi si oricum tu mai ai unul. Stiu ca n-o sa te creada dar lasa-l sa moara prost.

| ToKen a răspuns:

Sa-i castigi increderea batranului.
E clar ce e in mintea lui. Tu arata-i opusul.

| anonim_4396 explică (pentru ToKen):

Acum 2 luni,m am intalnit cu parintii ei,mai mult, am stat la ea o saptaman, tatl ei a zis ca sunt educat, atent, respectuos, etc si ca sa tina de mine, totusi nu s 100% sigur ca are o parere okey despre mine

| ToKen a răspuns (pentru anonim_4396):

La chestia asta e nevoie de timp. Dar oricum, daca fiica lui tine la tine, asta e cel mai important. El e undeva in spate

| darrio2007 a răspuns:

Ce fată fericită! Sa ai noroc sa te bucure si ea pe tine asa cum o bucuri tu acum.Chiar merită efortul?
Normal ca nu pica bine tatalui.Este trecut prin viata. Oferi prea mult.Mai rar ca tine sa ofere asemenea cadouri unei prietene.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Nu cred ca fericirea sta in chestiile materiale, dupa ce am vazut ca ma iubeste cu adevarat am facut si asta, a fost doar un supliment, dar ma gandesc la viitorul ei

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Intr-adevar nu stă. Dar cu timpul se va obisnui asa.Sa nu cumva sa vrea si mai multe.