Da-l dracu'. Nu esti prieten cu el ci cu fica-sa. Nu-l baga in seama. Daca zice ceva spune-i ca l-ai gasit la gunoi si oricum tu mai ai unul. Stiu ca n-o sa te creada dar lasa-l sa moara prost.
Ce fată fericită! Sa ai noroc sa te bucure si ea pe tine asa cum o bucuri tu acum.Chiar merită efortul?
Normal ca nu pica bine tatalui.Este trecut prin viata. Oferi prea mult.Mai rar ca tine sa ofere asemenea cadouri unei prietene.
Sa-i castigi increderea batranului.
E clar ce e in mintea lui. Tu arata-i opusul.
Nu cred ca fericirea sta in chestiile materiale, dupa ce am vazut ca ma iubeste cu adevarat am facut si asta, a fost doar un supliment, dar ma gandesc la viitorul ei
Acum 2 luni,m am intalnit cu parintii ei,mai mult, am stat la ea o saptaman, tatl ei a zis ca sunt educat, atent, respectuos, etc si ca sa tina de mine, totusi nu s 100% sigur ca are o parere okey despre mine
Intr-adevar nu stă. Dar cu timpul se va obisnui asa.Sa nu cumva sa vrea si mai multe.
La chestia asta e nevoie de timp. Dar oricum, daca fiica lui tine la tine, asta e cel mai important. El e undeva in spate
Robert71 întreabă: