| Vampire12300 a întrebat:

Am nevoie de un sfat.Am o verisoara si eu o plac.Ma atrage ceva la ea si imi vine sa o tavalesc tot timpul. Ea a spus ca ii par simpatic. Ce credeti ar trebui sa-i spun?

Răspuns Câştigător
| CadeamiarMaseaua a răspuns:

F**e-o ma daca tu asa vrei laughing

9 răspunsuri:
| drhotzu a răspuns:

Spune nu sexului cu rude!
desi incestul pare foarte convenabil (este ieftin, la indemana, rapid si pare convenabil).
dar de asemenea este si ilegal!
asa ca mai bine nu ii spui mergi acasa dai o labuta, si te linistesti!

| Azµre a răspuns:

E de sange sau prin alianta? si spune-mi te referi la sensul ca iti place de ea adica vrei sa fii cu ea?

| harciog a răspuns:

Trebuie sa constientizati ca indiferent de gradul de rudenie sinteti doi adolescenti, oameni in plina formare sexuala si asta se va manifesta oricum atita timp cit veti raminea aproape. Fliiiitttt, omule, fliitttt, cit mai departe de asemenea relatii.

| ionut1134 a răspuns:

1 este verisoarata nu o poti f^te 2 cauta alta fata de care sa iti placa 3 damio mie o invat practica ca sa nu mai trebuiasca sa o inveti tu laughing

sa o tavalesti adica sa va jucati sau sa o ****? si... stai cuminte nu-ti f^te neamul

| drhotzu a răspuns (pentru Azµre):

Fii atent: verisoara implica un stramos comun, bunic, strabunic etc... si cred ca vrea sa o **** ca sa intelegi si tu...

| Azµre a răspuns (pentru drhotzu):

laughing)) buna asta ai un vot din partea mea... taci ca si eu cand eram mica aveam bucurii la o verisoara, dar deh cand am aflat ca e verisoara si nu era de sange era prin alinata de aia cum dracu se zice... am borat ca am pupat-o

| Vampire12300 explică:

Uitati! Stiu ca e gresit dar nu ma pot abtine. Odata era ceara sa ne **** dar au venit parintii.Si e de sange

| drhotzu a răspuns (pentru Azµre):

laughing) tare asta... slava domnului ca eu am un nume de familie unic, si toate rudele mele sunt in arges big grin

| Vampire12300 explică:

Da.Am vb acu cu o prietena si ghici ce sa te **** cu o vara nu-i ilegal