Daca fata este deja cu amicul tau, chiar daca se vad rar, tot inseamna ca ea este deja intr-o relatie.
Apoi, dac el iti este amic, sub nici o forma nu te comporti ca un mitocan sa te dai la iubita lui, asa ceva nu se face niciodata intre prieteni.
Parca m-a ascultat dumnezeu ieri cand am pus intrebarea asta. S-au certat si s-au despartit. El statea aicea la bunicii lui, acum a plecat la el acasa la vreo 300km de orasul nostru. Acuma faza nasoala e ca ea este putin suparata cred, adica tot posteaza pe internet poze cu texte, gen,, sunt o proasta ca m-am coborat la nivelul tau,, sau chestii de genu. Umratorul pas care credeti ca ar fi?
Nu o fă! Maturizeaza-te, si asteapta sa mai cresti un pic ca sa iti dai seama ca a fi impreuna cu o fata nu e ca si cum ti-ai schimba telefonul. Toti trei ar trebui sa va preocupe educatia voastra mai degraba decat relatiile.
Parca m-a ascultat dumnezeu ieri cand am pus intrebarea asta. S-au certat si s-au despartit. El statea aicea la bunicii lui, acum a plecat la el acasa la vreo 300km de orasul nostru. Acuma faza nasoala e ca ea este putin suparata cred, adica tot posteaza pe internet poze cu texte, gen,, sunt o proasta ca m-am coborat la nivelul tau,, sau chestii de genu. Umratorul pas care credeti ca ar fi? pls?