| KolG a întrebat:

am nevoie de un sfat,, piertenesc,, O sa incep direct cu subiectul(Am 17 ani). Am o fata in cartier care este cu un amic de al meu. El nu este de aicea, se vad cam rar, ma rog. Aceasta a recunoscut in fata surori mele ca simte ceva pentru mine( ea intre timp era cu prietenul meu impreuna). Acuma nu stiu cum sa reactionez pentru ca si eu o plac de cand nu era cu tipul asta, dar n-am putut sa ii zic pentru ca aveam impresia ca nu,, se uita,, la mine dar era prea timida. Acum e dilema...ca nu stiu ce sa fac. Imi place de ea enorm si ei de mine. Nu stiu cum sa ma bag intre ei adica eu nu as vrea sa fiu direct in fata ei, gen sa o pun sa se desparta ei doi doar ca sa se puna cu mine pentru ca as parea,, bulangiu,, in fata prietenului meu dar sincer as face o, dar nu stiu cum...Mai pe scurt, cum ii fac sa se desparta fara sa interactionez cu unul din ei. Daca m-ati putea ajuta ati facea un om fericit:X, Funda!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca fata este deja cu amicul tau, chiar daca se vad rar, tot inseamna ca ea este deja intr-o relatie.
Apoi, dac el iti este amic, sub nici o forma nu te comporti ca un mitocan sa te dai la iubita lui, asa ceva nu se face niciodata intre prieteni.

| KolG explică (pentru Violleta2022):

Parca m-a ascultat dumnezeu ieri cand am pus intrebarea asta. S-au certat si s-au despartit. El statea aicea la bunicii lui, acum a plecat la el acasa la vreo 300km de orasul nostru. Acuma faza nasoala e ca ea este putin suparata cred, adica tot posteaza pe internet poze cu texte, gen,, sunt o proasta ca m-am coborat la nivelul tau,, sau chestii de genu. Umratorul pas care credeti ca ar fi?

| bestkid a răspuns:

Nu o fă! Maturizeaza-te, si asteapta sa mai cresti un pic ca sa iti dai seama ca a fi impreuna cu o fata nu e ca si cum ti-ai schimba telefonul. Toti trei ar trebui sa va preocupe educatia voastra mai degraba decat relatiile.

| KolG explică (pentru bestkid):

Parca m-a ascultat dumnezeu ieri cand am pus intrebarea asta. S-au certat si s-au despartit. El statea aicea la bunicii lui, acum a plecat la el acasa la vreo 300km de orasul nostru. Acuma faza nasoala e ca ea este putin suparata cred, adica tot posteaza pe internet poze cu texte, gen,, sunt o proasta ca m-am coborat la nivelul tau,, sau chestii de genu. Umratorul pas care credeti ca ar fi? pls?

| bestkid a răspuns (pentru KolG):

(facepalm)