Nu o fă! Maturizeaza-te, si asteapta sa mai cresti un pic ca sa iti dai seama ca a fi impreuna cu o fata nu e ca si cum ti-ai schimba telefonul. Toti trei ar trebui sa va preocupe educatia voastra mai degraba decat relatiile.
Daca fata este deja cu amicul tau, chiar daca se vad rar, tot inseamna ca ea este deja intr-o relatie.
Apoi, dac el iti este amic, sub nici o forma nu te comporti ca un mitocan sa te dai la iubita lui, asa ceva nu se face niciodata intre prieteni.
Parca m-a ascultat dumnezeu ieri cand am pus intrebarea asta. S-au certat si s-au despartit. El statea aicea la bunicii lui, acum a plecat la el acasa la vreo 300km de orasul nostru. Acuma faza nasoala e ca ea este putin suparata cred, adica tot posteaza pe internet poze cu texte, gen,, sunt o proasta ca m-am coborat la nivelul tau,, sau chestii de genu. Umratorul pas care credeti ca ar fi?
Parca m-a ascultat dumnezeu ieri cand am pus intrebarea asta. S-au certat si s-au despartit. El statea aicea la bunicii lui, acum a plecat la el acasa la vreo 300km de orasul nostru. Acuma faza nasoala e ca ea este putin suparata cred, adica tot posteaza pe internet poze cu texte, gen,, sunt o proasta ca m-am coborat la nivelul tau,, sau chestii de genu. Umratorul pas care credeti ca ar fi? pls?