Si eu am trecut prin asta cand aveam 15-16 ani. Sfatul meu e sa ii faci multe complimente, sa ii spui ca iti doresti sa o vezi, ca esti sigur ca e mai frumoasa in realitate. Stabiliti o intalnire, simpla... o plimbare in parc ar fi super intr-o zi placuta. Nu te avanta prea tare, doar sa va vedeti, sa ii vezi emotiile. Cand vorbiti iar pe net ii ceri parerea despre ziua respectiva si despre tine, vezi cum merge si... spune-i ca iti place mult de ea si ca ai vrea sa va mai vedeti. Daca vezi ca e de acord, mai subtil si mai pe ocolite, intreab-o daca vrea sa fie iubita ta. Cu cuvintele potrivite, o sa vrea, sunt sigur. Multa bafta iti urez si sper ca te-am ajutat
1). Intreab-o daca are iubit.
2). Intreab-o daca si-ar dori unul.
3). Intreab-o daca ar vrea ca tu sa fii acela
E mai usor sa faci asta pe net decat fata in fata. E MUUULT mai usor!
Mult noroc... Sa te porti frumos cu ea
Funditssa?
Foarte frumos, asa mi s-a intamplat si mie si am ajuns sa fiu cu persoana aceea, face schimb de nr de telefon si vorbiti, iar tu spune-i ca iti place de ea, si apoi poti sa ii spui daca ar vrea sa incerce sa fie cu tine, sa vedeti daca merge o relatie intre voi doi asa mi s-a intamplat si mie si sper sa mearga si la tine. Mult noroc:X Fundita?
Roxy, stiu si eu ca este usor ceea ce ai precizat, dar eu nu am intalnit-o niciodata fata in fata, iar daca e sa o intreb cum ai spus tu nu cred ca voi avea vreo sansa.