In afara de faptul ca unii oamenii nu sunt de acord cu trosnirea degetelor, acest lucru nu iti afecteaza mainile mai tarziu.
Faptul ca iti vor tremura mainile mai incolo sau mai stiu eu ce se va intampla cu ele, din cauza ca iti trosnesti degetele, este un mit. Nu patesti nimic daca ti le trosnesti. Cand iti trosnesti degetele iti presezi cartilajele, iar sunetul este dat de aerul din cartilaje care se misca de sus in jos. Insa oamenii pun presiune pe cartilaje zilnic, nu numai prin trosnirea degetelor.
Dar daca vrei neaparat sa scapi de tic, cand iti vine sa ti le trosnesti, incearca sa faci altceva, fie sa te joci cu un pic, fie sa te apuci de desenat, fa altceva cu mainile o perioada pana uiti. Incearca totusi sa alternezi activitatile cu care vrei sa inlocuiesti trosnitul degetelor, ca sa nu scapi de un tic si apoi sa te trezesti cu altul. De exemplu, daca atunci cand iti vine sa iti trosnesti degetele, incepi mereu sa te joci cu parul, cand vei scapa de trosnirea degetelor, vei ajunge mereu sa te joci cu parul.
Sper ca m-am facut destul de inteleasa. Oricum bafta!
Mersi si mersi pentru funda. Nu am blog, daca pe mine ma intrebai.
Da pe tine.
Stii sa dai sfaturi foarte bune!
Ai vrea sa arunci o privire la site-ul meu? Sa-mi dai un sfat.
http://invacanteledevara.blogspot.ro/
Ms si eu.
As fii bucuros daca mi-ai da un sfat.Te pricepi la asta.
Well,mie imi trosneste cam orice.De la degetele de la picioare fara sa le ating, pana cele la mana care le trosnec lejer daca trece destul de mult timp, degetele imi trosnesc singure cand le inchid.Barem gatul, spatele, picioarele...
Gatul in fiecare dimineata paraie de parca e bormasina, spatele la fel.Am reusit o data sa sochez o doctorita si o asistenta ele ma intrebau 'nu te doare? ' la care eu raspund ferm " Daca ma durea, de ce o mai faceam? " Pe scurt, ma simt obosit daca nu troznesc nimic, ma simt fara putere.Stai linistit viata merge inainte P.S ce intrebari tu despre blog? Si eu am un blog, uite asta e http://veritable-scorpion.blogspot.ro/ texte de dragoste mhmm >:)
Fain!
Un sfat pentru al meu:
invacanteledevara.blogspot.ro
please!
Sfat sincer nu am ce sa iti zic, iti zic doar, continuua sa scrii daca asta iti place.Personal nu agreez aceea culoare, cu timpu deranjeaza la ochii cand citesti prea mult, insa daca tie iti place e ok.La mine e negru
anonim_4396 întreabă:
codrutapentelescu întreabă: