| VaduvaSebastian a întrebat:

Salut TPU, Am o intrebare care as avea nevoie de o parere altora Cu mai multa intelegre sau Experienta de vieata dar inate am nevoie sa va dau un pic Context inainte, Am tot Incercat timp de 3 anii Sa incerc chesti noii sa ies din zona mea de confort aia find sa Socialize asta find la Joburile unde am fost mai ales ca recent am fost Barfit si mi-am pierdut grup-ul cu care statem iei avand grup-ul lor separat sau avand iubita cu care sa stea asfle eu stau majoritate timp-ului Singur, iar eu ori unde m-am dus la munca ori am dat de Prefacuti ori pe Interes ( adica ma cautau dor cand vroiau ceva ) ori eram Barfit sau jignit, ori eram Total inteles pe dos fara sa jignesc sau sa fac ceva nasol sau in cel mai rau caz lasat cand altora le este mai bine, Intrebarea mea find : " Se mai fac relatie de Tovarasie / Prietenie bune in ziua de azi sau toti sunt dor pe interes si dor pentru binele lor, si ca nimanui nu-i mai pasa de prieteni, sau ca cineva sta cu tine cand ai rau si cand ai este mult mai bine de lasa dracu si nu mai auzi de la iei neam" sau dor am pur Ginion la a gasi persoane sau exagerez?, va Multumesc.

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Din nefericire, e destul de greu sa iti mai faci prieteni in adevaratul sens al cuvantului, atunci cand esti adult, nu doar niste cunostinte de care vei avea nevoie mai incolo, ei urmarind acelasi lucru.Incearca sa ii cauti in alta parte, in niciun caz la locul de munca.

3 răspunsuri:
| mariamarin2006 a răspuns:

Te înțeleg perfect, și mie mi se întâmplă asta la școală...
Sunt mândră de tine pentru tot ce ai încercat!

| VaduvaSebastian explică (pentru mariamarin2006):

Im pare rau sa aud asta, am trecut si eu prin aceas perioada ca si tine cand eram in Scoala / Liceu, Multumesc de raspuns stind ca sunt si alti care trec sau au trec prin asa ceva ma face sa ma simt Empatic in legatura cu asta, daca vrei un Sfat care a mers pentru mine atunci : Cauta persoane cu care ai chesti in comun si fi interesata de iei ca persoane sa-i cunosti si daca vezi ca nu vor nu te forta. big grin

| VaduvaSebastian explică (pentru dullcat):

Si unde in alta pare anume, im poti da niste exmeple de locuri idk...