Tu crezi ca aia au autorizație de vânzare sau ca le poseda? Dacă vine polițistul și vede, trebuie sa plătească amenda. Plus ca li se confisca marfa.
Stiu ca eu cand am luat ai spus baiete vrei petarde? ca eu as cumpara niste petarde eu m-am dus cu el in colt de piata ma rog. dupa el a scos petardele din geaca nici taraba cu petarde, artifici nu au. iei le vand le negru. infiecare An lol si a pus repede petardele in sacosa, ori in buzunar cutia. sau daca iei mai multe le pune repede intr-o sacosa sau rusac. ca sa nu fie prinsi.
Adevarat le scot din geaca petardele si le pun repede in rusac sau in sacosa sau in buzunar ca sa nu fie prinsi.
Pai dacă te prind și pe tine, iei și tu o amenda, un dosar.
Poate pentru că petardele sunt interzise şi nu există autorizație pentru astfel de vânzări?
Exista toate ilegalitatile la negru! fara autorizatie piata neagra. acolo se vinde orice! chiar si Arme daca gasesti tigani.
Stii ca unul a dat cu petarde nu stiu si Lumea a fugit? a aratat la stiri ca zice ceva ca un terorist a trag 3-6 focuri dar e petarde! si a fugit ca zic aia ca a trag cu gloante smecher.
recort întreabă: