| Andrei900Boss a întrebat:

Am o întrebare?

De ce când cumpăr de la țigani petarde le dau repede, adică se fac că nu vinde că sa nu fie prinși că vând petarde periculoase chiar și artificii...

Răspuns Câştigător
| Catrice a răspuns:

Tu crezi ca aia au autorizație de vânzare sau ca le poseda? Dacă vine polițistul și vede, trebuie sa plătească amenda. Plus ca li se confisca marfa.

8 răspunsuri:
| Andrei900Boss explică:

Și iei scot petardele din geaca.

| OldSoul a răspuns:

Simplu, pentru ca sunt ilegale, la fel si comercializare lor.

| Andrei900Boss explică (pentru Catrice):

Stiu ca eu cand am luat ai spus baiete vrei petarde? ca eu as cumpara niste petarde eu m-am dus cu el in colt de piata ma rog. dupa el a scos petardele din geaca nici taraba cu petarde, artifici nu au. iei le vand le negru. infiecare An lol big grin si a pus repede petardele in sacosa, ori in buzunar cutia. sau daca iei mai multe le pune repede intr-o sacosa sau rusac. ca sa nu fie prinsi.

| Andrei900Boss explică (pentru OldSoul):

Adevarat le scot din geaca petardele si le pun repede in rusac sau in sacosa sau in buzunar ca sa nu fie prinsi.

| Catrice a răspuns (pentru Andrei900Boss):

Pai dacă te prind și pe tine, iei și tu o amenda, un dosar.

| Mynameis93 a răspuns:

Poate pentru că petardele sunt interzise şi nu există autorizație pentru astfel de vânzări?

| Andrei900Boss explică (pentru Mynameis93):

Exista toate ilegalitatile la negru! fara autorizatie piata neagra. acolo se vinde orice! chiar si Arme daca gasesti tigani.

| Andrei900Boss explică (pentru Mynameis93):

Stii ca unul a dat cu petarde nu stiu si Lumea a fugit? a aratat la stiri ca zice ceva ca un terorist a trag 3-6 focuri dar e petarde! si a fugit ca zic aia ca a trag cu gloante smecher.

Întrebări similare