| real8849 a întrebat:

am o intrebare,eu si iubita mea suntem minori, eu am 16 ani iar ea 15, cand am facut-o cu ea prima data eu aveam 15 iar ea 14..si am auzit ca acum daca ea nu are 16 ani as putea fii dus la scoala de corectie?

10 răspunsuri:
| GiaGe a răspuns:

Prietene,nu fi speriat, daca ea se duce la politie si te denunta atuci vei avea probleme, dar daca ea te iubeste si nu se va duce la poitie, totul e ok! stai chill

| Hakuouki a răspuns:

Doar daca te denunta, ai putea fi acuzat si de viol. Dar nu cred ca o va face, pentru ca na...sunteti un cuplu si banuiesc ca nu iti va face rau.

| FazzaNica a răspuns:

Roaga-te sa nu te deunte la politiewinkingsi totul va fi Ok

| real8849 explică (pentru FazzaNica):

Ea nu se va duce.dar are niste parinti...iar daca merg la ginecolog cu ea.:/

| FazzaNica a răspuns (pentru real8849):

Apoi atunci e si mai rau daca merg la ginecolog si vad asta atunci te pot denunta iar daca te denunta vei fi pedepsit sad

| mihai69 a răspuns:

Până face 16 ani, încă e riscant. Și nu e musai să te denunțe ea, autoritățile pot afla singure (din mesaje de pa site-uri de socializare) - din fericire sunt prea miserupiști ca să acționeze. Dar pot să afle de la părinții ei. Și atunci e musai să te ia la întrebări. Nu cred că ajungi la școală; da' nici bine n-o să-ți fie vreun an doi.

| real8849 explică (pentru mihai69):

(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Faptele prevăzute în alin. (1) şi alin. (2) nu se sancţionează dacă diferenţa de vârstă nu depăşeşte 3 ani.
Asa zice acolo..si intre noi e dif de 1 an

| real8849 explică (pentru FazzaNica):

Faptele prevăzute în alin. (1) şi alin. (2) nu se sancţionează dacă diferenţa de vârstă nu depăşeşte 3 ani.
1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.
Acolo zice dif de 3 ani sa fie ca sa pot fi sanctionat

| mihai69 a răspuns (pentru real8849):

Ca să nu se sancționeze trebuie mai întâi cercetate, da? de aia am zis că e posibil ca vreun an măcar să ai viață grea. Au ăștia talentul lor să facă lucrurile astea...
PS: și mai sus e vorba despre C.P. - dar să știi că poți fi chemat în judecată și în proces civil, un avocat șmecher poate găsi chichițe ca să-ți tremure curu' o vreme.

| real8849 explică (pentru mihai69):

Si ai ei au bani de nu m stiu de ei+tot prin politie..mari.