Daca prieteni tai nu te mai baga in seama nu cred ca o fac asa din senin, au ei un motiv, incearca sa afli care este acesta si sa remediezi cumva situatia.Chiar si asa, daca nu au motiv inseamna ca acea gasca nu e de tine si oricum nu poti sta la nesfarsit cu aceeasi prieteni. Daca nu ti'a placut ce am zis pana acum incearca asta, du-te in gasca ta cu ceva nou si incearca sa'i impresionezi, nu vorbesc sa te apucide fumat ( daca nu te'ai apcuat deja) si sa faci tot felul' de tampenii, incearca sa te reintegrezi printr'o gluma desteapta( sau mai multe) sa fi cat mai binedispus si sa fi disponibil mai mereu pentru prieteni tai cand au o treabade discutat sau o problema de rezolvat.Asta inseamna sa ai un prieten, sa fie mereu acolo, alaturi de tine, cand ai nevoi :p. Sper ca te'am ajutat si sper sa-ti recapeti prieteni, DACA MERITA.
Inca ceva, pot sa stiu ce zodie esti? Merci si multa bafta.
Gandeste-te cu ce-ai gresit, ce i-a determinat sa te respinga. Daca consideri ca nu ai gresit cu nimic, nu merita sa-i recuperezi, sunt prieteni falsi, cauta o gasca mai prietenoasa. Sper sa-ti recuperezi prietenii sau sa-ti gasesti altii de treaba
Sa nu mai tii la ei pentru ca ei te-au dat afara din gasca si nu te mai baga pentru ca au vazut ca esti prea slab de inger si le esti ca o,, sluga''(sa nu te simti jignit dar asta e adevaru). Niciodata sa nu suferi dupa cineva care ti-a facut rau. Daca le-ai facut ceva incearca sa iti ameliorezi greseala. Daca nu ai facut nimic poti sa ii scuipi in fata(scuze de expresie)si sa te duci la altii.Am mai avut eu prieteni care erau draguti la inceput dupa care te acapareaza si face ce vrea cu tine. Exista atatia prieteni incat te poti numi norocos ca nu mai esti in gasca lor.Intotdeauna prietenii care te trateaza ca o sluga sunt prieteni nascuti cu un interes. Sper ca te-am ajutat. Funda?