anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica problema cu contul de YouTube. Cand ma conectez pe contul de google si vreau sa intru pe youtube imi zice ca am contul dezactivat. Stiu ca am un user dezactivat cu numele sasukeady98. Dar acuma cand dau conecteaza pe YouTube imi arata direct ca(cacofonie) contul este dezactivat si nu pot sa imi selectez eu user-ul pe care il stiu ca merge.
http://postimg.org/image/6lvr6pcfd/
Lasati-mi raspunsuri cum pot sa fac. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| StalkerSoul a răspuns:

Daca intri pe internet explorer sau alt browser si te duci direct pe youtube sa te loghezi, nu merge? Ia incearca.

12 răspunsuri:
| StalkerSoul a răspuns:

Delogheaza-te de pe contul google si incearca sa intri pe contul de youtube!

| Jipa95 a răspuns:

Sigur nu ai avut niste videoclipuri ''furate'' incalcand drepturile de autor? Probabil ca ti-a banat contul.

| sasukeady a răspuns (pentru Jipa95):

Un cont il am banat ca am urmarit un video cu facebook hack tools nu mai stiu sigur dar mi-au dat mail.

| sasukeady a răspuns (pentru StalkerSoul):

Am incercat si asa. tot nimic. inainte ma punea sa imi aleg eu user-ul pe care vreau sa ma conectez.

Tot nu merge.

| StalkerSoul a răspuns (pentru sasukeady):

De cat timp ai contul dezactivat?
Nu cumva daca intreci o perioada de timp. in care contul este dezactivat, se sterge automat?

Mi-am sters istoricul de pe google chrome si m-a deconectat automat de pe youtube.

| Jipa95 a răspuns (pentru StalkerSoul):

Nu i-a banat contul si cu perioada aia de timp nu exista o limita poti sa stai neintrat si 2 ani de zile ca nu ti-l sterge.

| StalkerSoul a răspuns (pentru Jipa95):

Ok, n-am stiut, eu am intrebat! Merci ca ai raspuns tu.happy

Am rezolvat.

| sasukeady a răspuns (pentru Jipa95):

Am rezolvat.

| StalkerSoul a răspuns (pentru sasukeady):

Ok, bravo! Numai bine.happy