| IonutPetre12 a întrebat:

Salut Tpu.Am o problema care ma tot macina, de fapt mai multe. In clasa a 8 am primit bully. In familie certuri, problemele financiare etc.De 1 an m-am izolat complet. Acum de exemplu daca vreau sa vorbesc cu cineva nu am cu cine..La liceu deja sunt facute grupuri si eu nu sunt in niciunul.La liceu aveam câteva haine. De pe clasă a 8 nu am mai avut prietena, nici prieteni. Am o anxietate socială în mine susținută de faptul că sunt și bipolar.Acum trec clasă a 10 Si am emotii pentru prima zi.Am avut un coleg cu care ma înțelegeam cat de cat si el s-a mutat. In plus a apărut și o placere pentru alcool. Pe clasă a 8, Am avut o "depresie în care ma taiam si aveam ganduri..Nu vreau neapărat să am prieteni, vreau doar sa ma simt bine așa cum sunt

6 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Înțeleg că e greu, însă pe TPU nu vei găsi mereu răspunsuri.
Stiu o potențială soulție, Telefonul Copilului, i-a ajutat pe foarte mulți copii, încearcă și tu să-i contactezi, poate te pot ajuta.
http://www.telefonulcopilului.ro/

| acerr a răspuns:

Https://www.psihoutil.ro/dezvoltare-optimizare-personala/asertivitate/
citeste si vezi daca se potriveste cu ce simti tu

| acerr a răspuns (pentru acerr):

Asertivitatea
ASA II ZICE

| Seimy a răspuns:

Apucăte de animeuri glumesc poate mai tâeziu poți să vorbesti cu un profesor, un adult, o rudă, sau chiar poți suna la tefonul copilului și le spui problema ta și vor rezolva problema poți cauta nr pe net
le povestești problema ta ai tot ce ai pățit și vor rezolva torul poate poți primi așa și ajutor de specialitate

| ArthurWarner a răspuns:

Buna, si mie imi trebui să vorbesc cu cineva. Am început scoala si desi sunt in clasa a 11-a ma simt ca un elev nou cu colegii mei și nu imi gasesc locul printre ei. Dacă vrei să vorbim raspunde la postare.

| IonutPetre12 explică (pentru ArthurWarner):

Daca vrei sa vorbesti cu mine, eu astept cu cea mai mare placere dar nu pot sa te ajut cu nimic in afara de asta.