Du-te la sală, să nu-ţi fie ruşine că acolo vei fi judecat, cei de acolo sunt foarte respectoşi, dacă nu ştii te ajută ş.a.m.d, nu încerca să faci sala acasă. nu vei reuşi, la sală sunt aparate speciale care să-ţi pună muşchiul la treabă, iar odată cu sala o să vrei să mananci sănătos ş.a.m.d, o să duci o viaţă sănătoasă, după te poţi duce la sală de MMA (kick boxing), boxing sau lupte greco-romane.
iar în al 2-lea rând tu nu eşti cultivat cu ura faţă de societate în tine, de asta nici nu prea eşti agresiv.
http://www.trilulilu.ro/video-muzica/la-familia-cu-cartile-pe-fata
ascultă paraziţii, bug mafia, la familia, haarp cord, ctc, anonim, nimeni altu, în general muzică rap, dacă ştii engleză bagăte pe piese englezeşti, 2pac, eayz e pana mea
vezi tu.
Robert. Sa-ti spun ceva: VIATA E DURA. Din pacate asta e adevarul. In generala si eu am fost ca si tine. Eram tinta batausilor pentru ca eram baiatul de treaba si ala care invata bine. Apoi intr-o zi unu mi-a pus mana in gat si i-am piscat o bucata intre dinti. De atunci batausi s-au uitat cu alti ochi la mine. Prin liceu m-am apucat si de sala am pus un pic de muschi pe mine si acu nu mai comenteaza nimeni. Ce trebuie sa inveti de aici? Sa te impui bro. In viata nu o sa primesti nimic cu frumosu si daca nu ripostezi mereu o sa fi o tinta. Incearca sa raspunzi cu maxime la barfele despre gay etc, iar la violenta cu violenta. Nu te lasa desi esti slab. Incearca sa le areti ca ai "balls" si asa o sa impui si u respect. Cat despre prietenul tau. Ala daca a fugit unde-i era mai bine nu-ti era prieten trust me. Succes si incearca sa fi puternic.
Asta e o problema minora, incearca sa te intregrezi in grupurile din clasele mai mari, sa impui respect.
Sal frate acuma nu stiu cum sa-ti spun dar daca te simti singur si nenteles incearca sa-ti cauti o prietena care sa te inteleaga. acuama nu stiu dar astea se eau de tine finca te vad moale. si de mine se loau ca nu-i prea bagam in seama dar de un an si ceva m-am enervat si m-am dus la sala. acuma se gandesc de 2 ori inainte de a se lua de mine dar chiar si asa tot mai sunt uni care se eau cas in gasca dar cand ii prinzi singuri fug de tine ca dracu de tamaie. eu meam loato dar dupa sc eam urmarit tinp de o saptamana si le-am dato inapoi la fiecare in parte. a da si despre prieteni tai daca nu iti mai sunteti ca frati dai in colo fa-ti alti. parerea mea
Hei. imi pare rau. Dar incearca sa vorbesti cu mama ta, sau incearca sa vorbeste si cu directorul. si pe acestia care se iau de tine nu ii mai baga in seama. treci pe langa ei si gandeste-te ca tu esti mai bun decat ei sau orice altceva care te face sa te simti mai bine.
Incearca sa le tii piept fii indiferent nu ii baga in seama pe cei care te jignesc mai ales pe picii de a 6-a nu ai de ce sa te sperii fac asta doar din rautate.tu nu ai nici o vina inteleg ca nu ai cum sa stai cu mainile in san si sa vezi cum toti isi bat joc de tine nu e cotrect. vrei sa le poti face fata dar nu ai cum indiferenta este cea mai buna cale .bineinteles...nu poti ramane indiferent la nesfarsit dar incearaca macar pentru catva timp. apoi ia-ti inima in dinti si tine-le piept. cand te injura picii de a 6-a. injura-i si tu (chiar daca nu e frumos) ei de ce o pot face si tu nu? cei mari care vor sa te bata. raspunde-le cu aceeasi moneda.si daca nu merge asa.nu stiu... incearca si ai sa vezi
GligoreMihai întreabă: