| CristinaTn a întrebat:

Am o problema. De mai bine de 2 saptamani am o durere de sani insuportabila. Am banuit ca poate fi de la menstruatie, inca nu e regulata, dar 2 saptamani nu e mult pentru inceperea unei menstruatie?

Răspuns Câştigător
| Ralukafay a răspuns:

Nu ai ce sa faci, e o chestie anatomica.Sanii tai se dezvolta, este normala durere, dar daca vrei tu sa fi mai sigura, mergi si la medicul de familie.Dar iti zic si medicul de familie iti va spune la fel.Sanii tsi cresc si nu ai ce face ca sa iti treaca durerea.Eu am aproape 15 ani, fara trei luni si sa stii, ca si pe mine ma dor sanii cateodata si chiar si cate o luna, nu numai doua saptamani.Deci,nu iti face griji.

5 răspunsuri:
| Ralukafay a răspuns:

E din cauza ca sanii tai cresc, se dezvolta.Inca esti in perioada de dezvoltare.Cati ani ai?

| CristinaTn explică (pentru Ralukafay):

Am 14 ani. As putea face ceva pentru a mai scapa de durere?

| Ralukafay a răspuns:

E din cauza ca inca iti cresc sanii, sunt in perioada de dezvoltare de-aia ai dureri.Si mie mi se intampla sa ma doara sanii o perioada, apoi ma lasa, apoi dupa o perioada incep din nou durerile si doar pentru ca inca cresc/se dezvolta.Cati ani ai?

| CristinaTn explică (pentru Ralukafay):

Pe mine nu ma mai lasa. De 2 saptamani, cred ca si mai bine, am durerile zi si noapte.

| Ralukafay a răspuns (pentru CristinaTn):

E din cauza ca iti cresc sanii, nu te mai speria.O sa vezi ca dupa un timp durerea te va lasa.Multa sanatate.