Desigur, multa lume se gandeste la asta, cred ca majoritatea, cel putin odata s-au gandit la ce te-ai gandit si tu acum.
In primul rand, nu trebuie sa o consideri o problema. Problemele nu exista, cu atat mai putin cea prezentata de tine. Este doar o perioada
Te simti trist pentru ca nu gasesti ceva sa te faca sa te simti mai bine. Daca ti-ai impune tu sa fii fericit, iti garantez 100% ca asa o sa fii. Dar. mai e pana acolo, nu oricine poate sa faca asta imediat. Dar si cei care reusesti... bravo lor.
In al doilea rand, ai vrea sa fie altfel? Sincer vorbind acum. Ai vrea ca tu sa fii altfel? Sa gandesti altfel? Sa traiesti viata altuia? O alta viata? Pentru ca daca nu ai fi tu, unde esti acum, efectiv nu ai fi tu, nu te-ai mai gandi la asta si nu ai fi pus intrebarea asta. Totul este facut intr-o anumita ordine si in acelasi timp in haos.
Nu, nu toti oamenii din jur vor avea o cariera mult mai bine platita ca tine sau o viata mai frumoasa. Frumusetea este abstracta. Succesul nu inseamna la fel pentru nimeni, iti garantez. In timp ce tu poate vrei sa ai o asa zisa cariera unde sa fii platit bine si asta te face fericit (ma rog, doar crezi ca te face), altcineva poate vrea sa traiasca linistit pe bani putini alaturi de cineva sau singur, si asta l-ar face fericit. Fiecare cu viata sa.
Tu ai ceva de facut in viata asta, altcineva are ceva de facut. Rolul tau este colosal, la fel ca a tuturor persoanelor de pe Pamant, la fel ca a fiecarui fir de iarba. Depinde de tine cum te adaptezi si cum privesti lucrurile. Nu stii la ce actiune pot sa duca faptele tale, la celalalt capat de planeta.
Esti prieten cu aproape toata lumea? Aproape? Adica din aia 7.812.431.944 de oameni, esti prieten cu 5.356.126.333? Bineinteles, ca am glumit aici
Mintea ta, tu ti-o controlezi, este normal sa iti apara asemenea ganduri in minte. Asta face mintea. Aici intervine un alt subiect si anume depistarea eului "fals" din cap care iti sugereaza aceste ganduri. Care nu esti tu. Pana la urma, tu cine esti? Esti totalitatea organelor tale? Totalitatea gandurilor? Esti rezultatul Pamantului ca orice alt om. Acum fie ca o sa salvezi lumea de la o catastrofa, fie ca o sa traiesti cea mai frumoasa poveste de iubire din lume, fie ca o sa stai si o sa freci menta toata ziua. asta depinde de tine. Ce vrei cu adevarat?
Gandeste-te la ce vrei tu si o sa vezi ca iti raspunzi singur la aceste intrebari. Plus ca deseori, ce vrem nu este si ceea ce ne face pe noi fericiti.
Dar, ca raspuns, ca poate nu asta voiai sa auzi... da, ne-am confruntat si da, este o oarecare forma de depresie. Dar poti trece incredibil de usor peste ea, daca asta vrei.
Multumesc din suflet! Mi-ai ridicat moralul foarte mult! Am stat, m-am gandit si am reusit sa ma adun. :-D
Cu placere.
Dar astfel de momente, vin si pleaca. O sa mai fie, iti garantez si asta. Conteaza cum treci peste ele. Stii de ce oamenii "sufera"? Pentru ca altfel, cum sa invete din anumite lucruri? Daca fiecare ar trai in puf, fara "probleme" in viata lor, nu ar stii de unde sa le ia, ce sa faca, cand si cum. Un astfel de moment ti s-a intamplat tie
O zi frumoasa in continuare!