| JustAsimpleUser a întrebat:

am o problema enorma sa zic asa ..si anume fumatul.
Fumez din clasa a 8 a sunt clasa a 12 a (am17 ani ) si nu pot sa ma las de fumat, stiu ce o sa spuneti."Poti, dar nu vrei sau nu ai ambitie!" ceea ce nu neg, insa as vrea totusi sa va spun ca, constientizez ca nu-i bine sa fumez si vreau sa ma las dar o vreau doar dupa ce fumez iar dupa o anumita perioada dupa ce nu mai fumez(2-3 zile) parca am alta constiinta ce-mi spune ca nu e asa rau sa fumez si nu se intampla nimic de la o tigara in plus si nu stiu ce sa fac.
Am ajuns sa-mi fiu propriul inamic...
Va rog din toata inima daca puteti sa ma ajutati sa o faceti, dau si funda dragilor, cu toate ca as da mult mai mult sa pot sa ma las de fumat.

Răspuns Câştigător
| AleeAlexaaandraaa a răspuns:

Hei. Pe unii îi ajuta pe altii nu, dar poti folosi spray ce amelioreaza simptomele de sevraj nicotinic sau poti folosi plasturi ce contin nicotina. E un plasture transmisibil ce dozeaza nivelul de nicotina in tine. Intelegi tu? In tot acest timp mai fumeaza, dar rareste. Azi ai fumat un pachet, incearca cu o tigara in minus sa fumezi. Si tot asa. Sper ca te-am ajutat

4 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Renunta treptat, nu le lasa deodata. Renunta la o tigara in plus in fiecare zi pana ajungi sa nu mai consumi deloc.

| Ionut61618 a răspuns (pentru aXy99):

Asa am reusit ai eu daca renunti dintr-o data va fi cam naspa.Eu ameteam cand nu fumam deloc 2-3 zile

| toummy679 a răspuns:

Https://www.facebook.com/andrei.toma.5458 te pot ajuta scrie mi in privat

| JustAsimpleUser explică (pentru AleeAlexaaandraaa):

Inteleg dar eu nu fumez un pachet pr zi, am 5 ani dr cand fumez si daca sunt la munca nu fumez deloc, sau in alte parti, insa seara cand ies cu prietenii fumrz undeva la 4 sau 5 tigari