Depinde. As vrea sa te intreb daca ai fumat vreodata? Daca da atunci astea sunt simptomele cand te lasi de fumat daca nu, atunci trebuie sa iti faci un program strict pe care sa-l respecti maxim 1 luna iar apoi va intra singur din obisnuinta. Ai putea sa faci miscare, nu stiu tu fiind baiat ai putea sa joci fotbal tenis de picior sau ori care alt sport care sa te puna in miscare si vei vedea ca te vei simti mai bine
E posibl, dar același lucru mi se întâmplă și mie și am 20 de ani.Dar nu exagera cu mâncarea că o să te îngrași, chiar dacă și-e foame.
Esti in perioada pubertatii asa eram si eu la 14 ani, Corpul tau suferaschimbari fizice.
Sincer, da in ultimele luni am fumat mai mult ca niciodata! Maxim 20 ( Nu chiar 20! ) de tigari in ultimele doua luni, doar de placere cu prieteni ne placeau cum ne ameteau si chestii (prostii de copii recunosc), chiar nu vreau sa ma apuc sa fumez majoritatea pe care ii cunosc fumeaza ca sa fie "smecheri" noi doar de placere, chiar m-am gandit la chestia asta dar nu credeam ca ma afecteaza asa de tare De sport fac foarte des sincer! Oricum multumesc foarte mult ca m-ai luminat, apreciez foarte mult! Ai funda!
Te ajut cu cea mai mare placere si eu am trecut prin asta si e groaznic... Dar sper sa te lasi de fumat si sa nu ma incerci. In primul rand este sanatatea ta la mijloc si in al doilea ran bani cheltuiti degeaba.Stii vorba aia daca nu fumez imi iau Bmw.Astept sa te aud spunand ca ti-ai luat un Bmw
Nu sunt dependent si nu cred ca am sa fiu vreodata, nu dadeam bani pe tigari le furam din pachetul parintilor Multumesc inca o data pentru ajutor, am sa iti spun cand imi iau BMW cu siguranta si am sa te iau si pe tine o tura. :*