| Anonimus100 a întrebat:

Salut TPU,am o problema la scoala.Unii colegi fac misto de mine si imi spun ca sunt "fatalau". Adevarul este ca eu sunt mai timid, insa asa cred ei de cuvinte.Si imi spun tot felul de lucruri urate.Ei sunt foarte de treaba,se vede acest lucru,problema sunt eu care nu sunt ca ei,deci ce sa fac sa am mai mult tupeu,sa nu mai fiu asa, pentru ca multa lume imi spune ca sunt timid.

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Stai puțin. Tu vrei să-ți pierzi propria identitate pentru a fi ca ei, ca niște persoane oribile?
Dacă tot vrei să ai un model, găsește frate ceva mai bun, nu niște puștani care habar nu au ce e aia viață. Când urmezi pe cineva, și te prefaci că ești el, ajungi să fii ca el. Ajungi să-i adopți părțile pozitive, dar și cele negative.
Oricum, vrei să scapi de timidate? Înfruntă-ți frica! Ce nu te doboară, te face mai puternic! Fă acel lucru de care îți este frică cel mai mult. Luptă pentru tine și pentru viitorul tău.

5 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Daca ar fi de treaba nu ti-ar pune asa o porecla. Nu toate lumea este la fel. Daca nu esti finut, delicat, de ce sa fii ca ei, necioplit? Fii ca tine, cu riscul de a fi feminin in trasaturi.

| neutrino a răspuns:

Mergi la o sala si practica un sport, este calea cea mai eficienta de a scapa de timiditate.

| Anonimus100 explică (pentru ElenaSA):

Dar nu mi-au pus porecla asta.

| ElenaSA a răspuns (pentru Anonimus100):

Nu ti-au pus porecla, dar ti-au spus asa-asa mentionezi in intrebare. Si ideea lui neutrino este buna.

| 1234dany5 a răspuns:

Cati ani ai? happy