anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema mai ciudata si speram ca ma puteti ajuta.Astazi cand am iesit de la scoala mergeam pe strada spre casa si am vazut un tip care se indrepta spre mine.Pe tipul asta il cunosc, imi fusese amic in urma cu vreo 3 ani cand il ajutasem cu niste chestii (invata la liceul de langa al meu) insa se comporta foarte ciudat (cred ca e bipolar). si am inceput sa il ignor. Exemplu: am fost odata cu doua prietene in curtea liceului lui si a inceput sa o fugareasca pe una si sa zbiere,a trantit-o langa niste iarba si eu cu cealalta a trebuit sa il luam de pe ea.Ea mi-a spus ca lui ii placea de ea dar i-a zis clar ca avea iubit si nu ii placea de el, el a continuat sa o urmareasca peste tot si odata a urmarit-o pana la un cimitir unde s-a ascuns ca sa scape de el.Etc...
Acum vreo 2 luni m-am intalnit cu el cand am iesit in curtea liceului si am stat putin de vorba,parea ok... (in afara de faptul ca mi-a zis ca vrea sa se faca kamikaze).Tin sa mentionez ca fumeaza excesiv,i-au si cazut/innegrit cativa dinti din cauza asta.E si metalist si poarta numai haine negre rupte, etc.Asa de fel nu e neaparat prost,scrie poezii si alte chestii,a si castigat niste premii pentru poezii.I-am zis salut si am plecat si de atunci n-am mai vorbit cu el,nici pe Facebook,nicaieri.
E,azi cand am iesit de la scoala l-am vazut pe strada si i-am zis salut,l-am intrebat ce face,i-am dat mana...
Asta ma trage langa el, ma imbratiseaza si ma pupa pe obraz si imi zice ca ma iubeste.
o_0
I-am zis sa se care da el nu mi-a dat drumu si mi-a zis sa il pup pe obraz sau imi facea ceva rau (am vazut ca avea ceva obiect ca un cutit in buzunar).Nu era pe strada nimeni,n-am avut de ales...
Nu l-am pupat nu stiu ce,l-am atins putin pe obraz si mi-a dat drumu,da de atunci ma tot ingrijorez,daca mi-a dat ceva boala,herpes,nu stiu...
Mi-e sa nu fiu luat ceva gen sida,desi e putin probabil...
Nu stiu ce naiba o fost,de ce a facut asta,dupa aia am vorbit cu colega mea si mi-a zis ca asa a incercat sa ii faca si ei da a fugit...
Da faza e ca eu sunt baiat laughing)
Si asta din cate stiu nu e gay,am vazut ca are prietena cu care se mai pupa etc...
Deci, e posibil sa fii luat ceva boala? ca de aia mi-e frica...

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poți lua sida doar prin contact sexual sau contact direct cu sângele bolnavului.
N-o să mori, calmează-te...

| BeardedSamurai a răspuns:

Salut, tu nu stii ca Sida se ia doar prin sangerari si contact sexual?
Nu poti lua nici o boala, foarte comic.
O zi placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Stiu ca Sida se poate lua si prin saruturi daca are o buba ceva in gura care sangereaza.De aia am zis, ca asta are fata plina de bube laughing

| RazvanX2DMX a răspuns (pentru BeardedSamurai):

Stiu ma, doar ca stiam ca poti sa iei si prin sarut daca bolnavul are ceva buba care sangereaza laughing asta avea fata plina de cosuri, etc laughing

| BeardedSamurai a răspuns (pentru RazvanX2DMX):

Daca nu era sangerat. nu e nimic