Stiu cum e...si eu am fost exact asa si cand mergeam la o petrecere si prietenii mei vroiau sa se uite la un film de groaza erau doua posibilitati in cazul meu si ei mai radeau 1. ori ma duceam in alta camera si ma uitam la televizor la ce gasesc sau 2. stateam cu ei si nu ma uitam la monitor doar imi puneam mana la ochi sau ma uitam in alta parte. Am inceput sa ma uit la The Vampire Diaries si mi-a treecut frica. Acolo incep chestile "horor" asa treptat. Adica la inceput putin apoi mai mult si cand m-am uitat la un film unde erau unii care vroiau sa dezgroape o femeie care o fost ingropata de vie radeam)) deci eu asa am scapat si acum la fazele astea incep sa rad. Succes
Asa si cine te obliga se te uiti la filme de groaza. Exista multe comedii pe lumea asta care pot sa iti invelesesca ziua.
Da mai dar de ex mergem la prieteni sau mai stiu eu, vor sa se uite la film, nu t-ar placea sa fi oaia neagra dintre ei
Ba hai ca nu am chef sa ma cert cu tine, du-te daca nu ai chef sa ajuti, ocazional se mai uita lumea si la din astea, deci ori ajuti ori eject.
Pai te am ajutat si ti am zis ca nu te mai uti la filme de groaza.