| Baaamilogule a întrebat:

Salut TPU, am o problema mare pe cap si nu stiu ce sa fac. am 15 ani si am foarte putini prieteni, anul asta am intrat in clasa a 9 a si nu prea m-am integrat bine, vorbesc doar cu 3 colegi dar in clasa mea aproape toti baietii sunt un grup mare si vesel si as vrea si eu sa ma distrez sa am cu cine sa fac glume in ore si chestii. stau in prima banca de la usa dar nu sunt deloc tocilar si nu imi place banca asta deloc, dar nu am cu cine sa stau in spate pentru ca nu sunt foarte apropiat de cei din "grupul vesel". in primele saptamani cand toti au inceput sa se imprieteneasca am stat cu o fata de care m-am despartit dupa o luna si ceva. dar chestia e ca acum am ramas "singur" in clasa. ma salut cu colegii si chestii dar unii ma considera ciudat si altele, si in pauze raman singur in clasa cand majoritatea merg sa se joace fotbal sau la o tigara etc etc. Cum pot sa fac sa ma imprietenesc cu ei? chiar nu stiu, umblu cu aceeasi 5-6 oameni de ani intregi. Va rog ajutor, nu vreau sa imi risipesc cei mai frumosi ani din viata in felul asta

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

In viata nu ai nevoie de multi prieteni, ci de 1 singur prieten dar sa fie unul adevarat!

| Neștiutor1 a răspuns (pentru Violleta2022):

Adevărat, dar asta nu înseamnă că nu ai nevoie și de alți prieteni (amici) cu care să te distrezi. Răspunsul dvs este incomplet și chiar cred ca un răspuns mai pe subiect ar fi de ajutor nu numai acestui băiat ci mai multor adolescenți, deoarece din cauza pandemiei și a rețelelor de socializare neam distanțat uni de alți și sunt foarte multe persoane care nu mai știu să socializeze cu adevărat. În viață ai nevoie de mai mulți oameni alături nu doar de unul singur!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Neștiutor1):

In viata ai nevoie de 1 singur prieten adevarat, crede-ma!
Sunt adult trecut prin viata iar viata mi-a demonstrat ca mai multi prieteni inseamna bataie de cap si stres, nu prietenie adevarata, fiindca nu-i poti multumii pe toti si apoi pierzi timp inutil cu cine nu trebuie.
Distractia maxima este intre 2 prieteni, in special cand va veti face si iubite si puteti iesi in cuplu, pana atunci, 1 singur prieten adevarat este suficient.