| koool2012 a întrebat:

Am o problema pe care nu prea stiu cum sa o rezolv.Am iubita de ceva timp si imi place acum de o alta fata big grin.Si acum imi place de amandoua. crying Cum se poate rezolva? Ati mai trecut unii dintre voi prin asa ceva? :-s

Răspuns Câştigător
| RckAndreea a răspuns:

Alege-o pe a 2-a. Dacă îţi plăcea cu adevărat de prima, nu mai apărea nimeni de care să te îndrăgosteşti. Explicăi iubitei tale că îţi place de altcineva şi că vrei o schimbare.

6 răspunsuri:
| FoarteLetargic a răspuns:

Salut. Poti alege una dintre ele sau niciuna. Dar aici nu vorbim de obiecte, ci de fiinte umane, cu sentimente. Iti recomand sa stai cu actuala si sa uiti de cealalta. Daca nu vrei sa imi asculti sfatul, faci ce vrei.

| Xandr a răspuns:

Cine fuge dupa doi iepuri nu prinde niciunul. Sunt fata, iar problema asta este doar in capul tau. Parerea mea este sa ramai cu actuala, uita de cealalta. Nu te lasa ispitit. Succes!

| dragonladyflame a răspuns:

Se spune ca daca iubesti 2 persoane pe a doua o iubesti mai mult, deoarece daca o iubeai pe prima cu adevarat nu ajungeai sa iti placa de a doua.parerea mea este sa te gandesti la ce vrea inima ta si incearca sa nu ranesti sentimente.

| SimonaQs a răspuns:

E o zicala daca o iubeai pe prima nu mai era si a 2 fata... Nu stiu ce sa zic sunt si eu fata si nu am nici o solutie trebuie sa iubesti una mai mult decat cealalta happy incerca si gandeste-te cu care vrei sa fi cu o fata care ai petrecut mai mult timp si poate ii cunosti slabiciunile sau pe o fata care o cunosti foarte putin

| koool2012 explică (pentru FoarteLetargic):

Dar daca a doua e mai frumoasa? big grin

| FoarteLetargic a răspuns (pentru koool2012):

E alegerea ta. Daca vrei sa mergi pe criteriul "e mai frumoasa deci o aleg pe ea", dai inainte. Numai bine!