Frate, uneori, chiar daca stii ca nu merita sa te bati sau stii ca o sa o patesti mai incolo, ai nevoie de cate o doza de adrenalina Am trecut printr-o perioada atat de monotona la scoala si plictisitoare, incat imi doream sa ma ia unu' la bataie, macar faceam ceva diferit, nu aceeasi rutina. Fii atent: Daca esti atacat si stii ca ii poti face, nu mai gandi. Lasa ratiunea. Gandeste cu pumnii si picioarele. Bareaza, contra-ataca si pune-i la pamant. Incearca sa si strigi la ei, asa ii poti intimida. Odata ce sunt jos, pleaca/fugi. Nu vrei sa ii omori. Vrei doar sa te aperi si sa ii faci sa te lase in pace.
Mersi.
Cu placere. Sper sa nu mai ai probleme cu pustii care se iau de tine.
Problema este ca... nu ca se iau de mine sa ma bata, dar ma injura, fac glume proaste de tot. Si unii sunt mai mari ca mine. Unul mi-a dat un picior in umar doar asa, sa arate ca el e ninjalau...
Pff... urasc persoanele de genul asta... Gasesti tu oarecum o solutie. Vorbeste cu consilierul de la scoala la care inveti, el te-ar putea ajuta. Ai grija cu tipii mai mari totusi.
sunt sigur ca l-ar interesa.
Dar e ok, o sa gasesc eu o solutie...
Cu bataia nu rezolvi si nu arati nimic, nu cred ca e asa o problema ca `` nu poti sa te bati ``. Daca cineva sare la bataie atunci ripostezi.
Problema este ca si atunci cand sunt atacat, nu am curaj sa ma apar... cu toate ca stiu ca pot sa-l bat mar, nu am curaj...