| Zanisoara a întrebat:

Salut TPU,am primit o pisica de la o prietena,a fost pisica ei,e deparazitata,sterilizata,etc.E adulta,faza e ca prietena mea dormea cu ea in pat si pisica asa e invatata, mie imi place, dar mama nu.Si daca nu o invat intr-o saptamana sa doarma in casuta ei,are casuta, litiera, etc.Si casuta am pus-o langa pat,ca sa fie apropate de mine,dar am inceput sa o invat cat de cat,cand se pune in pat, o cert si o bag in casuta, dar nu stiu daca metoda e buna.Trebuie neaparat sa o invat intr-o saptamana sa doarma in casuta.O iubesc si nu vreau sa o dau.Voi aveti pisica? Cum ati invatat-o sa doarma in culcus.Help me please, sunt contra timp.Dau funda, si vot.

Răspuns Câştigător
| AtateaConditii a răspuns:

Pune in pat sau in locurile unde nu vrei sa doarma pisicuta niste alcool, diluant. dar nu da pe pat, doar sa fie intr-o sticuluta nu stiu cum sa zic faci tu cumva numa sa fie mirosu ala de alcool in pat. Nu o sa mai vina acolowinking te asigur.

5 răspunsuri:
| Zanisoara explică (pentru AtateaConditii):

Spirtu e bun? Ma gandeam sa pun spirt pe vata, ca o sa miroasa.

| AtateaConditii a răspuns (pentru Zanisoara):

Da, e bun.

| Zanisoara explică (pentru AtateaConditii):

Dar merge? a mers cu pisica ta, daca ai pisica.

| AtateaConditii a răspuns (pentru Zanisoara):

Am, nu am incercat pentru ca ea nnu sta in pat laughing chiar nu ii place. poate facem schimb de mațelaughing

| thegatekeeper a răspuns:

E posibil sa se invete sa doarma intr-un alt loc daca continui sa o muti de pe pat, insa cred ca va dura mai mult de o saptamana. O alta metoda ar fi sa pui folie de aluminiu in locul de pe pat unde ii place sa doarma. Nu o sa mai doreasca sa se aseze acolo, vazand ca face zgomotul respectiv. Ai putea sa o lasi intr-o alta camera peste noapte, cu mancare si apa, daca situatia o permite. In general, pisicile fac exact ceea ce nu doresti sa faca si e destul de dificil sa le inveti sau dezveti de anumite obiceiuri. Eu dorm cu pisica in pat, nu ma deranjeaza. Singurul dezavantaj e ca ma trezete pe la 5-6 dimineata pentru a se juca si pentru a cere mancare.