| JonD a întrebat:

am pus acum 2 seri intrebarea : Seara TPU! Deci,am urmatoarea intrebare,ieri,stateam in acelasi loc cu prietenii mei,si fata de care imi place iese din bloc apoi vine sa vorbeasca cu o prietena de a ei care statea aproape de mine, intre timp a venit o colega de amea mai proasta din fire, metinonez ca nu stie ca imi place de acea fata, si ma rog, vine colega aia si zice "uite-o pe x" si eu zic "mda...si ce vrei sa fac?" apoi m-am uitat spre fata si se uita la mine apoi am vazut ca si colega aia se uita la mine, apoi intorc iar capul si ma uit in directia opusa. Dupa 2 minute eu plec,si urlau toti dupa mine "unde pleci,unde pleci?"(urlau toti,in afara de fata care isi vedea de treaba ei),dupa un timp ma reintalnesc cu prietenii mei si imi zice unu ca fata,de fapt se uita de cand a iesit din bloc la mine,si faza e ca se holba oarecum, mie, desi imi place de ea, si alte data ma "holbam" si eu oarecum la ea, acum imi era rusine sa ma uit.Si precizez ca nu ar fi prima data cand se uita la mine cand ma vede,au fost multe cazuri,cei ce mi-au mai citit intrebarile stiu, mare parte din timp se uita si zambea, dar acum pur si simplu se uita si cand m-am uitat la ea, sa ma exprim asa, a zambit putin.Intrebarea e, de ce se uita la mine, sincer cum sunt un om curios, ma macina intrebarea, nu ca as avea o problema cu asta.Deci,multumesc celor ce imi citesc intrebarea si imi dau un raspuns.Asa,si am primit un raspuns destul de bun care imi zicea sa ii dau semne ca imi place de ea, dar cum.Deci,cele mai bune sfaturi primesc funda! Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| adrianadi97 a răspuns:

Ai putea incerca sa o inviti afara, sa stai mai aproape de ea, sa-i dai apropo-uri(ce colega/prietena frumoasa am etc)

| d3javw a răspuns:

Probabil te-ai indragostit de iti pasa atat de mult

| JonD explică (pentru adrianadi97):

Um,daca citeai mai atent intrebarea, parerea mea ca reiese ca nu ne cunoastem.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand te mai intalnesti cu ea, vorbeste si tu cu ea. Presupun ca te descurci sa vorbesti cu o fata, mai ales ca ai zis ca nu o placi. O sa aflii singur daca imi asculti sfatul.