Eu am 15 ani iar din experienta mea am realizat ca de cele mai multe ori fetele prefera baieti duri si prosti(adica stau cu o fata doar ca sa faca geloasa pe una mai,, buna'' decat ea.
Asa e iubirea este inselatoare dar sfatul meu pentru tine este sa iti iei inima in dinti si cand e singura sa i spui ce simti chiar daca e posibil sa rada de tine o sa inteleaga si o sa tina pentru ea.
Sper ca te-am ajutat in relatia ta!
Incearca sa mergi mai departe. Pune-ti ordince in gand si gandeste-te ca pe lumea asta poate exista lucruri mai impotante decat sa alergi dupa cineva care iti intoarce spatele cu orice ocazie. Stai alaturi de familie si cere sprijinul acestora in momente grele, caci doar ei sunt in masura sa te ajute in situatii de genul. Stiu, poate parea putin aiurea cand spun asta, dar si parintii nostri au trecut prin situatii de genul, iar ei stiu mai bine cum sa treci peste asa ceva.
Nu iti pierde speranta! Viata este plină de suisuri si coborâșuri. Pe cat de "jos" a fost ce s-a întâmplat acum, pe atat de sus va fi ce se va întâmpla.
Vreau sa spun ca si daca o pierzi nu este sfarsitul lumii, oceanul este plin de pesti, si niciodats nu trebuie sa iti pierzi speranta, nu stii ce poate fi chiar după colț. Mult noroc!
Orice relatie se face cu judecata; cu un scop si cu o tinta: casatoria. Este si acesta scopul pentru care vrei sa fi cu fata aceea? Daca nu, atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi ca nu esti cu ea. Cand o sa fi pregatit pregatit pentru casatorie, de-abia atunci poti incepe sa iti cauti o fata. Altfel nu vad rostul unei relatii. Caci daca incepi o relatie, trebuie sa o duci si la bun sfarsit. Trebuie sa duci tot greul, si sa renunti la multe -la foarte, foarte multe- lucruri: timp, bani, sentimente, dorinti si chiar nevoi personale si/sau ale familiei, si poate si la prieteni, etc.
Si inca ceva: chiar daca iti este greu, tu nu ar trebui sa mai plangi dupa o fata care zboara din floare-n floare. Ea este nestornica (dovada ca nici cu acesta cu care este nu se intelege). Sa nu o urasti. Dar nu este timpul acum de relatii. Fa-ti un viitor; dar in mod special sa-l ai in vedere pe cel vesnic. Caci daca traim doar pentru viata aceasta, "atunci suntem cei mai nenorociti dintre toti oamenii!" (1Corinteni.15:19)
Am trecut de ceva timp de varsta ta si cred ca iti pot spune sigur ca o femeie isi doreste instinctiv sa fie dominata de un barbat, nu neaparat la nivel fizic ci phihologic. Postura, gesturile si chestiile de genul. Incearca sa fii mai impunator, incearca sa te imbraci mai elegant, fiind iarna un pulover cu o camasa pe dedesubt sau un sacou. Aspectul conteaza, nu trebuie sa fii perfect, doar ingrijit(oricum probabil nu ai probleme la capitolul asta). Cand vorbesti spune totul clar si cursiv, nu te emotiona indiferent ca este prima ta iubire. Incearca de asemenea sa fii detasat, sa nu ii sorbi orice cuvant, sa o lasi putin deranjata de nepasarea ta, sa isi doreasca sa fie mai interesanta pentru tine si sa iti atraga ea atentia. Sa nu ii dai totul pe tava, fii puternic si nu te lasa moale in preajma ei, simte ca vrea un barbat langa ea. Pe cineva care poate sa o salveze cand are nevoie, lucru care ai zis ca il ai deja, dar fa-o sa isi doreasca ea sa fie in preajma ta. Refuz-o din cand in cand. Si. Incet incet ar trebui sa vada ca esti mai mult decat un prieten.
Mersii de sfaturi, eu am facut total opus, acum oare ce o sa zica daca observa schimbarea? Oare pot sa o indepartez, pana acum i-am dat totul pe tava, nu am refuzat-o niciodata, ma rog chiar totu e opus din ce ai zis tu! O sa incerc pe viitor sa fac asa cum ai zis, consider foarte bune sfaturile, pe viitor chiar daca nu tot cu fata asta cu alta daca gasesc sau daca o sa mai vorbeasca una cu mine cum a vorbit aceasta pana acum!