Incearca sa-l ingnori o sa-l doara cel mai mult. daca vede ca nu te afecteaza il oftici, daca ii faci ''jocul'' normal ca o sa continuie, o singura gluma poti sa-i spui : Ii zici '' Tu ai purta adidasi daca nu ai avea picioare''? probabil ca va spune '' nu '' si ii spui atunci de ce porti cap daca nu ai creier?
Pai eu iti spun mai multe, iti alegi tu :p deci : -cata parere-i in destin, dar cata greseala-i imprejur. - bine, bine as mai sta de vorba cu tine dar am nevoie de o2 (aer) - vreau sa intelegi si tu ca atunci cand deschizi gura incepe un prost sa vorbeasca, mai bine o inchizi, -mai iubesti natura, chiar dupa ce ti-a facut? - hai spune-mi tot ce stii, nu iti ia mai mult de 10secunde, - inteleg ca tu nu esti prostul nimanui dar cineva o sa te adopte o data si o data - deci in totdeauna m-am gandit sa iti spun dar nu stiam cum..areti ca un adevarat actor ba chiar poti juca in filmele horror pentru ca nu ai mai avea nevoie si de o masca - daca e putin mai gasut spune-i cv de genu - am auzit ca ieri cineva a spart fast food-ul si a luat toata mancarea uitandu-ma la tine nici nu imi gasesc cuvintele, funda?