| LiviuRobertVija a întrebat:

am si eu nevoie de cateva scuze tongue... Vine o prietena pe la mine si nu stie ce sa le zica parintilor... sunt mai stricti de fel si o vor lua la intrebari daca pleaca devreme de acasa ( pe la 11 ar pleca de acasa ). Care sunt cele mai bune scuze ca sa scapati de parinti pe care le stiti? laughing)))

Răspuns Câştigător
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,pai in primul rand nu ar putea sa plece de acasa mai devreme? Macar la ora 10, cat despre scuze le-ar putea spune ca se intalneste cu niste prietene sa vorbeasca despre moda, etc insa mai intai trebuie sa se asigure ca prietenele ii vor sustine minciuna, sa vorbeasca cu ele pentru ca acestea sa minta ca prietena ta este cu ele.Insa cel mai bine ar fi sa le spuna parintilor ca iese in oras sau merge la un coleg fiindca ati avut tema pentru vacanta un proiect despre naturahappy [altceva nu mi-a venit in minte] in care trebuie sa faceti poze etc si sa spuneti cat de mult apreciati natura,ce semnifica ea in viata voastra etc.Iar profesoara v-a grupat ca doar este proiect si sa le spuna ca acel coleg[tu] a chemat-o sa discute despre acel proiect,cand sa inceapa sa lucreze la el etc. Daca tatal ei este exigent iar mama ceva mai putin, spune-i sa vorbeasca cu mama ei, sa o convinga sa ii puna o vorba buna, sa discute ea cu tatal prietenei tale si sa incerce sa il convinga sa o lase pe prietena ta sa vina la tine. Daca nici asa nu functioneaza, convinge-o tu pe mama ta sa discute cu parintii fetei, sa ii asigure pe acestia ca nu i se va intampla nimic colegei tale daca vine la tine.Cam asta mi-a venit acum in minterolling on the floor.Bye!

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce zici de "Ma duc la un prieten ca si asa e ultima saptamana de vacanta"

| LiviuRobertVija explică (pentru suntserios):

Si daca tot e ultima saptamana de vacanta sa inceapa clasa a 11a ca femeie nu? laughing)) Pai o incuie in casa XD

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LiviuRobertVija):

rolling on the floor nu stiam ce ai in plan cu ea.