1. ala nu are muschi, ala e un schilod
2. de orice sport te lasi, muschii incep sa dispara. Dar nu cateva luni, eu am luat 5 ANI pauza si erau tot acolo.
Muschii se pun in ani de zile si tot in ani de zile ii pierzi ( daca stii ce sa mananci )
3. cand iubesti sportul nu exista varianta "te lasi", sunt unii care si la 80 de ani trag la rupere
Si da, chiar il cred ca nu a facut sala, se vede, are un spate de domnisoara.
1- e schilod deoarece dupa structura pare ectomorf
2. sunt de acord cu tine
3. intr-adevar si mie imi place sportul, insa cine te finanteaza? trebuie sa muncesti sa iti castigi existenta. Muncind renunti la fiare
4. Mie imi place ca nu este exagerat de facut adica probabi ai observat aia de la sala sunt umflati cu pompa. si ce? forta 0.
Mi-am facut si am purtat o conversatie cu el. A spus ca se antreneaza acasa
El nu baga masa, ci baga forta, isi intareste fibra, nu vrea sa se umfle
L-am intrebat cate flotari tractiuni face / A zis ca flotari 100-120 serie, tractiuni 50, si a mai zis ca poate sa iti tina greutatea corpului in brate destul de bine. Crezi ca umflatii de la sala fac mai mult ca el? Cred ca mai bine slabut si compact decat umflat si praf
Astept parerea ta
1. forta e inutila pentru omul de rand care vrea doar sa arate bine si sa fie sanatos, cu ce te ajuta ca ai forta daca esti urat? ( uita-te la multi powerlifteri, cum atarna suncile pe ei... au forta, dar arata ca dracu )
2. masa musculara e facuta din fibre, nu ai cum sa-ti maresti masa fara sa "intaresti fibra"
3. arata-mi si mie un umflat de la sala cu forta 0, eu am vazut ca multi "umflati" ridica greutati pe care oamenii normali nu le misca
4. eu fac tractiuni cu 30 kg legate de mine ( serii ) sau cateva repetari cu 45-50, in curand o sa fac cu o persoana in spate
"Cred ca mai bine slabut si compact decat umflat si praf", mai bine umflat si cu forta ( bine, umflat in sensul atletic ).
Uite-ma pe mine cum imi tin greutatea corpului ( 88 kg ) in maini :
http://www.youtube.com/watch?v=2lmidrEzVDY
p.s. : pentru forta faci repetari putine ( sub 5 ) cu o greutate mare. Poti peste 5 repetari, maresti greutatea
Fa si forta si masa si rezistenta ( pe care multi o neglijeaza ) si stretching sau exercitii de agilitate ( gen sarit coarda, dar nu doar clasic, cu scheme si altele ).
Sfatul meu : fii COMPLET :D