anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare,aparent banala.Mi-am luat o pereche de pantaloni care mi-au placut mie si unui prieten al meu,dar am primit o parere foarte proasta despre culoarea pantalonilor. http://img12.imageshack.us/img12/2538/fotografie0618b.jp g .asta este imaginea.va rog sa-mi spuneti daca sunt in regula.Eu pun mereu la suflet parerile oamenilor .

10 răspunsuri:
| ToKen a răspuns:

Esti culmea. daca tie-ti plac, poarta-i.
Nu mi se pare naspa culoarea.

| Angellx3 a răspuns:

Doamnee laughing sunt frumoasi.
La toti baietii vad cate o pereche asa happy
Este foarte frumoasa culoarewinking

| PisicaNebuna a răspuns:

Mie imi plac foarte mult pantalonii acestia mai colorati, mai diferiti de jeansii obisnuiti pe care ii are toata lumea.

| bogdyfcsb a răspuns (pentru Angellx3):

Multam fain.am vazut ca se poarta dar deodata ce primesc o parere foarte naspa ma face sa ma gandesc de multe ori.va multumesc din nou laughing)

Multam fain...am vazut ca se poarta dar deodata ce primesc o parere foarte naspa ma face sa ma gandesc de multe ori.va multumesc din nou laughing)

Multam.am vazut ca se poarta dar deodata ce primesc o parere foarte naspa ma face sa ma gandesc de multe ori. va multumesc din nou laughing

| FunkyLoveGirls a răspuns:

Ce frumosi sunt! chiar imi plac si culoare e foarte draguta. de ce nu? sunt foarte tare xd

| kittynebunalumii a răspuns:

Nu te lua dupa alti este frumoasa culoarea... depinde de ce-ti place tie nu de altii poarta-i... nu mai asculta ce spun altiwinking

| Crazyycoffedrop a răspuns:

Sa sti ca culoare este superwinking si in plus tu nu trebuie sa pui la sufllet cea ce zic ceilalti daca tie iti plac si te simti ok in ei atunci poarta-i fara nici o ezitarewinkingkiss

| Liviu a răspuns:

Eu care sunt mort dupa culoarea albastru,sa fiu sincer is prea albastri pentru mine
MIE UNU NU IMI PLAC.
Dar daca tie iti plac, te sfatuiesc sa ii porti,in fond.
Cui nu ii place,nu se uitahappy
in fond, nu haina il face pe om, corect?