| Rosca_Bogdan_1980 a întrebat:

Ce sa fac eu la matematica cu profesoara mea care e si diriginta si varza la a preda? Eu sunt la mate info intensiv info si am luat 10 la examen la mate. Acum sunt a 10a dar a fost extrem de greu de a lua media 8 la mate anul trecut. Nu stiam sa fac exercitile care nu erau explicate de culegere/yt. Adica ca sa intelegeti eu chiar invatam din culegeri pentru ca profa nu explica nimic. Eu sunt unul dintre acei nebuni care iubeste matematica, informatica, fizica etc la maxim si tot timpul am zis ca niciun profesor oricat de prost ar fi nu m-ar impiedica sa le inteleg, dar la mate sa imi trag palme de nu sunt ingrijorat daca o sa iau bacu, chiar daca liceul meu are promovabilitate de minim 98% la bac. Deci are cineva o idee in afara de mutare din liceu pentru ca iubesc profa de info, chestiile extrascolare si tot din liceu sau datul afara de profa cu semnaturi pentru ca e si diriga totusi? Bine de fapt uneori chiar as vrea sa o dam afara si ca diriga ca nu ne motiveaza nicio absenta gratis

4 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Ceilalți colegi ce părere au?

| Antopuff a răspuns:

Meditatie

| Rosca_Bogdan_1980 explică (pentru Andreeush):

Iti dai seama ca toti vrem sa o dam afara, dar niciunu nu are curaj pentru ca e diriga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Rosca_Bogdan_1980):

La noi s-a intamplat la fel, doar ca nu era diriginta, si n-am reusit s-o schimbat doar ca ne-a tinut pe toti in 5 toti cei 4 ani de zile, desi la bac toti am luat peste 9 datorita meditatiilor.