In clasa a 8-a m-am simtit si eu suparat, la scoala cu prietenii oriunde dar liceul m-a schimbat enorm unele lucruri le-am invatat pe varianta mai grea dar nu conteaza pentru ca eu zic ca ce nu te omoara te intareste.Eu cred in Dumnezeu si cred ca absolut tot ce se intampla are un scop(chiar si lucrurile rele) vei trece peste aceasta etapa a vietii tine capul sus si cand cazi stergete-te de praf si ridicate si gandeste-te ca e o zi rea nu o viata rea.Ar trebui sa iti faci prieteni macar unul cu care sa poti sa razi sa vorbesti chestii pentru ca conteaza foarte mult.Eu iti urez succes si daca te-am ajutat catusi de putin eu sunt multumit.
Am aceeasi manifestare ca a ta, a mea este provocata de niste probleme la care nu am raspuns si tine de aproximativ 3 saptamani. O stare latenta mai exact. Cu timpul o sa treaca. Am mai avut asemenea episoade si au trecut de la sine.
Stai linistit ca in timp vezi ca iti trece starea asta (o spun din nenumaratele experiente de genul asta). Bafta, si nu fa nimic prostesc
Nu te lasa prada acestor trairi! lupta! ai toata viata inainte, iar lucrurile bune abia acum incep sa se intample! inlatura orice gand negativ cu unul pozitiv! asculta muzica, stai pe net, iesi la aer....la un moment dat fericirea se si invata! dar daca nu iei masuri, risti sa te afunzi intr-o depresie urata! si nu ai de ce! fa-ti planuri de viitor, incearca sa vizualizezi cu ochii mintii ce si cum vei face! vine primavara...si sper sa vina si in sufletul tau
Pot fi doua lucruri ce iti cauzeaza acea stare. In primul rand, si varsta are o influenta relativ mare deoarece e perioada schimbarii cand ti se intampla o mie de lucruri si nu stii ce se intampla cu tine, nu mai stii ce sa faci si ce sa crezi si se creaza o stare continua de confuzii. Si pe de alta parte si faptul ca nu ai intrat la liceul la care ti-ai dorit a creat o suparate si o stare de reticenta fata de colegii de clasa.
Incearca sa gandesti mai optimist si sa admiti faptul ca ai intrat unde ai intrat si ca este un liceu la fel ca si celelalte, ca viata de liceu e la fel de frumoasa oriunde ai petrece-o.
Geo2969686 întreabă: