| Sinistratu a întrebat:

Exista in Bucuresti o facultate de psihologie care se bazeaza pe comportamentul uman? (gen serialul,, Lie To Me"... Nu vreau sa spun ca as vrea sa devin ca acel om pentru ca stiu ca este fictiune, dar cred totusi ca exista cel putin o facultate care se bazeaza pe comportamentul nostru...
Daca exista spuneti-mi, va rog frumos, ce trebuie sa fac, ca sa intru acolohappy gen: materiile pentru examen, ce se studiaza, cat dureaza, ce meserie as putea sa practic in tarahappy ( dar si afara). Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| ElenaSA a răspuns:

Ai putea sa faci Psihologie la Universitate. Oricum, cam la toate facultatile planul de invatamant este asemanator. Sunt discipline standard care trebuie studiate. Apoi ai putea face un Master in Psihoterapie comportamentala.

5 răspunsuri:
| RobertFHC a răspuns:

Psihologia se poate face si la universatate, dar sunt prea putine.

| codyalex a răspuns:

Facultatea Titu Maiorescu.

| diaac a răspuns:

Toate facultatile de psihologie se concentreaza inclusiv pe comportamentul uman, asta este o parte importanta a psihologiei.

In Bucuresti poti merge la psihologie in cadrul Universitatii din Bucuresti sau poti merge la o universitate particulara. La Universitatea din Bucuresti, se da examen de admitere din materia de psihologie din clasa a zecea. La altele se poate intra si fara pregatire si pe baza de dosar. Iti recomand sa mergi la stat pentru ca este mai bine vazuta si poti intra la buget daca este prima facultate. Daca din diverse motive preferi o universitate particulara, iti recoman Universitatea Ecologica.

Cel mai bine este ca, odata ce te decizi ce facultate vrei saa urmezi, sa te uiti pe site-ul facultatii respective ca sa vezi exact criteriile si tot ce trebuie sa stii despre admitere.

Succes!

| Sinistratu explică (pentru diaac):

Multumesc foarte mult! Ti-as fi dat tie funda daca nu o dadeam dejahappy m-ai ajutat enorm!

| diaac a răspuns (pentru Sinistratu):

Cu placere! Ma bucur ca te-am ajutat.