Poti sa muncesti undeva, si sa nu mai stai ca o jigodie in fata calculatorului plangandu-te ca n-ai ce sa faci.
Se umple Cluju' de studenti mai Nu mai avem loc de ei,e prea aglomerat in oras... Ce sa faci.
Si tu poti sa mergi sa lucrezi gen la KFC cateva luni, sa inveti pentru bac, sa strangi bani pentru facultate si sa mergi intr-un oras mare(in ardeal e foarte frumos, si lumea e prietenoasa).
E frumos intr-un oras mare, nu te simti singur. Poti sa iesi noaptea la ora 1-2 si sa mai fie lume prin oras, sa mai vezi si tu un om, ceva...
Imi pare rau, acum culegi roadele prostiilor pe care le-ai facut. Daca luai bac-ul, poate ca acum erai si tu la facultate sau daca nu, angajat undeva.
Eu zic sa nu te mai vaiti degeaba, pentru ca nu o sa se schimbe nimic. Mai bine pune mana si invata, trebuie sa devii si tu ceva in viata. Parintii nu traiesc vesnic, iti trebuie si tie un venit stabil.
Nu stiu despre ce oras vorbesti, dar probabil ca tinerii pleaca pentru ca nu au posibilitati acolo. Nu e vina lor, e vina autoritatilor ca nu stiu cum sa-i atraga sa ramana.
anonim_4396 întreabă:
Twister09 întreabă: