| cosminnic121 a întrebat:

am si eu o mica intrebare eu sunt in clasa a 7 a si am o medie destul de mare mama mea e "obsedata" de note mari adica numa 9 si 10 si eu am cam luat un 4 pe langa asta mai am si 50 de absente cam cum ar trebui sa fac pentru ca ia va veni cu siguranta saptamana viitoare la scoala si va afla astept pana atunci sau... big grin

Răspuns Câştigător
| Ciuuf a răspuns:

Spune-i mamei tale ca se mai intampla si de astea...nimeni nu-i perfect si ca a fost destul de greuwinking
Si absentele motiveazale...fa cerere. happy

6 răspunsuri:
| ciocoladi a răspuns:

Wow. Cum naiba mi-ai citit gandurile si aflat situatia? :O

| OanaMajoMadness a răspuns:

Daca ai frati sau surori (mai mari) fa cum fac eu: zii lui/ei sa.ti motiveze absentele.

| cosminnic121 explică (pentru OanaMajoMadness):

Pai am un frate mai mare insa poate ca o sa mi le motiveze dar apoi daca nu fac cum spune el... ma cam da in gat si mie ca am sa incurc prea tare lucrurile si apoi o sa iasa uratbig grin

| klau123ful a răspuns:

Tati eu am bagat la motivar scoase la imprimantalaughing) rolling on the floor

| cosminnic121 explică (pentru klau123ful):

Sa stii ca e si asta o solutielaughing))

| EmoRock a răspuns:

Stiu cum te simti si eu am patit asta si da si parintii mei sunt la fel dar am asteptat pana a venit sedinta si am scapat cu o certa si cam asta a fost.Cand afla mama ta despre 4 si absentele tale spune-i ca nu se va mai repeta si cerei scuze si pe langa asta mai fa si o fata de catelus ca sa te creada.Succes