| TakotaKun a întrebat:

Am si eu o mica mare problema. Eu urasc foarte mult zilele de luni si joi. Din simplu motiv ca avem sportul. Colegii astia mai "smecheri" cum se autoproclama, isi fac echipa din clasa si cand iesim la sport si proful ne zice sa facem echipele, ei se duc cu echipa lor si raman alti 4 elevi care nu au fost alesi si aia reprezinta o echipa. Si ca sa va mai zic, baietii joaca cu baietii si fetele cu fetele. Si suntem 20 de baieti si 14 fete in clasa. Si suntem la modul:
Echipa "jmekera": 16 baieti, cealalta echipa in care ma aflu si eu: 4 baieti.
La ei unul e lins in fund si i se zice capitan si cica nu joaca dar atinge intr-una mingea si suteaza si unul in poarta. Ar veni 14 in echipa aia. Si la noi unul sta mereu pe tusa ca nu are chef de sport (la modul in care se fac echipele, cred si eu) si un portar. Deci vin 2 elevi contra 14. Am incercat sa vorbim cu proful, a facut o data echipele, totul bine si frumos si in clasa au sarit astia pe noi ca ne-am ofticat. Am vorbit si cu diriga, la fel. Sincer nici nu stiu ce sa mai fac. Motive nu am sa iau scutire, desi azi abia merg cu piciorul ca am o besica deci sunt oarecum scutit big grin

5 răspunsuri:
| Harlequin a răspuns:

Voi trei din echipa 'naşpa' faceţi antijoc, jucaţi la caterincă şi nu vă interesează căte goluri dau, doar act de prezentă. Intr-un final se vor plictisi şi vor face echipele egale numeric.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Ca sa fie meciul meci ar trebui sa jucati 10 la 10 daca aveti loc nu 16 la 4 nu e normal ce se intmapla si tot ei zic ca va ofticati voi, nu va mai jucati daca nu se respecta regula minima a fotbalului.

| Kerre a răspuns:

Nici nu stiu ce sa zic, am si eu de astia in clasa "Smecheri" dar spre norocul meu sunt limitati ( 5 ), in privinta problemei tale incearca sa nu mai joci deloc fotbal cu ei daca tot nu se respecta anumite reguli principale in fotbal.

| TakotaKun explică (pentru Kerre):

Nu am cum ca altfel taxeaza profu' la medie.

| devilshelp a răspuns:

Stai si tu pe tusa