| AmberMyth1 a întrebat:

Am si eu o nelamurire :
Am cont pe Stardoll de o saptamana, iar eu fiind noua nu stiu mare lucru.Asa ca o prietena mi-a zis ca ma poate ajuta cu decoratul suite-ului [ a paginii mele]. Cand am vazut cat de multe lucruri noi a pus acolo [masina, postere, fotoliu, caine, flori etc] am intrebat-o cum a facut rost de toate acestea PE GRATIS! Nu a vrut sa imi zica, asa ca am inceput sa caut dar nu am gasit nimic.
Va rog foarte mult sa ma ajutati, sa imi spuneti cum a facut de a luat toate acele lucruri pe gratis.
P. S: Nu sunt superstar [nu platesc].

Răspuns Câştigător
| KhloeAfterDark a răspuns:

Pe tine te inteleg ca nu stii findca esti noua, dar tina doar atat te-ai documentat? e foarte simplu.Nu inteleg cum nu ai gasit, doar scrie stardoll si o sa apara un site Stardoll romania.Acolo arata cum. Desi multe nu o sa mearga si nu o sa sa apara in camera ta nu te descuraja, Scrie pe internet lucruri gratis stardoll si o sa gasesti in engleza si romana

Bafta!
P. S. - Eu sunt TheSweetAlexis

54 răspunsuri:
| tina28 a răspuns:

Si eu am cautat dar mereu imi cerea sa imi cumpar monezi din alea. nu cred ca exista GRATIS eu m-am lasat cand am vazut ca nu pot juca decat daca pun bani in cont. un sfat daca vrei sa nu iti arunci bani asa p fereastra lasa-te

| KhloeAfterDark a răspuns:

Thanx pentru fundisaa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum te num pe stardoll?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tot ai inceput sa te joci, ar trebui sa stii ce sa faci! daca nu iti zice asta ea... nu am mai vazut asa ceva... sa scrii pe intrnet laughing luzer

| graty a răspuns:

Cum trimiti cadouri pe stardoll?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tu trebuie sa intri pe google si scrii asa: stardoll Romania si apesi pe unde vrei si fa asa cum spune ei. Ok? Si asa se va primi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da scrii lucruri gratis. tu nici nu ai cautat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna eu sunt superstar si am fost pe o alta adresa acum sunt pe alta si eu caut de foarte mult tim si nu gasesc inainte acum un an si eu am avut o adresa pe nume diadia1990 poate ca ai vizitato dar u mai stiu parola are multe lucruri si am trimis mail ca nu stiu parola trebuie sa astept sa imi primesc o alta parola acum am fcaut o noua adresa de stardoll si am facut-o star dara eu stiiu sa fac orochie si un interior disney atat doar cafe se fac simpluy nu mai apesi pe in buton anuma here si emrgi la magazin aapesi pe buy si gata mergi acasa si e al tau
atata stiu sincer si eu acum caut

a apropo adresa mea se numeste cascanalina24 daca vrei sa o vizitezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inteleg de ce va complicati cu stardollromania! Nu se mai posteaza nimic pe blogul acela! Eu am gasit 2 bloguri exceptionale, din pacate sunt pe engleza dar e foarte simplu sa iti iei lucruri gratis.La Google nu prea gasesti multe.Deci cele doua bloguri sunt:
http://hotbuysbazaar.blogspot.com si
http://thestardollinsiders.wordpress.com
Sper sa te ajute, si poate pe parcurs vei fi o profesionista si, cine stie, poate vei hotari sa iti faci si tu un blog cu lucruri gratis.Eu am 2 bloguri, dar sunt in colaborare cu 2 prietene foarte bune.
PS:nici eu nu sunt ss, dar ma descurc bine pe stardoll.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu patesc caci nu stiu cum sa iau gratis
imi pare rau
ar trebui afisat
lumea asta

| alex98_3761 a răspuns:

Intra pe how-to-get-free.blogspot.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci a intrat pe underneath stardoll unde sunt o gramada de chestii pe gratis sau pe FAB STARDOLL sau pe alt site de genul asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe google apoi scrie stardoll underneath. copie chestiile de la fiecare haina pe care o vrei si du-te la goproxy apoi da paste si log-in si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hotbuysbazaar.com
underneathstardoll.com
http://how-to-get-free.blogspot.com/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce ti-ai facut papusa vreo 3 zile iti da bani si poti sa iei haine, accesorii, lucruri de casa, dar dupa acele trei zile in care iti da bani nu iti mai da bani, dar ca sa ai bani in continuare trebuie sa vizitezi papusi, sa le votezi casa, albumul, scenery, dar trebuie sa votezi numai 5 stele altfel nu iti da bani.altceva intr-o zi mie mi-a dat multi bani la papusa mea(nu stiu de ce). oricum papusile care sunt superstar au casa mai frumoasa si mai multe camere. cred ca cu totii stiti ca acea briosa cu hi e pe gratis. dar atunci cand ai 100 de starpoints si mergi sa iti cumperi lucruri de casa la starpoint acele tablouri le da gratis dar alte papusi pot sa iti cumpere ele lucruri de casa.eu sunt la stardoll de cateva lni si stiu ce si cum vizitatimi papusile PAPUSICATiara ca e cea mai dotata. cu cat vei sta mai mult pe stardoll vei stin mai mult decat acum. succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te pot ajuta eu si eu sunt pe starddoll de 5 luni si pot sa te ajut. Intra cand ai tu timp pe RealDemiLove sau RealDemiLove10 si imi pui intrebari si eu o sa te ajut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea stiu dar in primele cateva zile am primit bani si cadouri, iar in una din acele zile am putut sa imi cumpar de acei bani ce vreau eu si si lucruri de super ster dar nici eu nu sunt un super star

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intra pe underneath stardoll

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sunt mia multe bloguri speciale de lucruri gratis de ex : http://stardollswan.blogspot.com/, http://stardollfanatic.blogspot.com/, http://underneathstardoll.blogspot.com/ etc. acestea sunt niste bloguri de unde se pot lucruri grati pe primul blog explicatiile sunt in romana e mai usor pentru incepatori... sper sa-ti fie utile pup aa si zi-mi coom te cheama in sd paaa

| skate5mate a răspuns:

Stardoll underneath

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu nici eu ca nici mie nu mi-a spus o prietena care are si ea o prietena ce stie cum se iau hainele gratis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta pe STARDOLL UNDERNEATH acolo ai mai multe stiri despre ce se intampla in stradoll dar si noile lucruri gratis si iti arata de unde sa le iei
P.S.site-ul e in engleza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nici eu nu prea stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scz dar in lmea stardol nu exista lucruri pe gratis am conturi mii si stiu de un an sit-ul trebuie sa faci bani sa-ti decorezi suit-ul si incet incet devi superstar dar e greu! prietena ta si-a batut joc de tine!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stardoll fanatic dai clcik si faci tot ce iti cere acolo si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista site-uri eu stiu, dar nu pot sa zic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci...Scrie pe google stardoll msot wantedtongue SI ACOLO poti cauta lucruri gratis dar chestia e ca e cam complicat dar daca te obijnuesti nu mai e complicat laughing app eu pe stradoll ma numesc dany_iubitelul dar sunt fata big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paiu probabil ca e superstar dar cumparati lucruri de nessuperstar saunt mai tari

| zavoeanumariaiulia a răspuns:

Buna nici eu nu stiu si mi am facut o papusa urata cum o schimb?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi spui si mie macar cum o cheama pe pausha ta? pe a mea o cheama stefipir.nu stiu sa iau lucruri gratis...sont superstar... dar iti pot explica cum sta treaba cu acest site.