| AmberMyth1 a întrebat:

Am si eu o nelamurire :
Am cont pe Stardoll de o saptamana, iar eu fiind noua nu stiu mare lucru.Asa ca o prietena mi-a zis ca ma poate ajuta cu decoratul suite-ului [ a paginii mele]. Cand am vazut cat de multe lucruri noi a pus acolo [masina, postere, fotoliu, caine, flori etc] am intrebat-o cum a facut rost de toate acestea PE GRATIS! Nu a vrut sa imi zica, asa ca am inceput sa caut dar nu am gasit nimic.
Va rog foarte mult sa ma ajutati, sa imi spuneti cum a facut de a luat toate acele lucruri pe gratis.
P. S: Nu sunt superstar [nu platesc].

Răspuns Câştigător
| KhloeAfterDark a răspuns:

Pe tine te inteleg ca nu stii findca esti noua, dar tina doar atat te-ai documentat? e foarte simplu.Nu inteleg cum nu ai gasit, doar scrie stardoll si o sa apara un site Stardoll romania.Acolo arata cum. Desi multe nu o sa mearga si nu o sa sa apara in camera ta nu te descuraja, Scrie pe internet lucruri gratis stardoll si o sa gasesti in engleza si romana

Bafta!
P. S. - Eu sunt TheSweetAlexis

54 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As dori sa iti spun ca nu se poate acest, eu ma joc mult pe stardoll si nu am auzit de asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat sunt site-uri de lucruri gratis si stiu pentru ca joc demult stardoll de expemplu stardollswan underneathstardoll stardollfunworld etc si trebuie sa stii cum sa folosesti proxy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei,draga,trebuie sa o rogi frumos pe prietena ta!
!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ellyra111,iti zic eu ca eu stiu cum se face! doar baga in lista id-ul hello_kitty_anca si iti zic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna si eu ma joc stardoll si am si eu cont as vrea sa imi zica cineva mai multe pe messenger deci id meu de mess este diana_200819

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu sunt superstar dar la inceput ti se da 20 de stardolari si daca vrei sa mai faci rost de 3sau maxim5 pe zi voteaza la catwalc si la hottlesdesing si la scenery

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt o gramada de siteuri stardoll most wanted stardoll free stuff

| DracusorImpielitat a răspuns:

Pai, nu cred ca le-a luat gratis, daca e superstar, poate ti le-a facut cadou. Oricum, le-a cumparat cu banii tai, adunati de ea.

| MilenaIoana22 a răspuns:

Pai un site de pe care se luau lucruri gratis era stardollswan dar a fost sters de aceea,prietena mea, sharprihanaBabe are un blog de unde se iau lucruri gratis, blogul se numeste stardollfashionpretty.blogspot.com am luat de acolo lucruri gratis si au mers,ei bine,la blogul asta,lucrurile gratis se iau putin mai greu ca la stardollswan,dar nu fi ingrijorata,acolo arata poze cu lucrurile gratis, si scrie acolo cum sa le iei, papusa mea se numeste PAPUSICATiara am fost ss de 2 ori si poate ma vizitati si imi dati un votik mic, BAFTA!

| andreutza234 a răspuns:

Simpluuuuu! scrii pe google stardoll free si iti apare site-ul.

| Brittanie a răspuns:

Buna! happy Incearca HTGF si Underneath Stardoll. Bafta! happy

| deliapisicutza a răspuns:

Eu am obtion o gramada de chestii gratis! inceraca how2lookgoodsd

| ccc123 a răspuns:

Scrii pe google lucruri gratis si gasesti o mie si o suta de lucruri Gratis

| Sarbu_Andreea_1998 a răspuns (pentru tina28):

Da-mi si mie contul tau de stardoll

| adelinastar99 a răspuns:

Intra pe google si scrie HTGF(how to get free) si poti cauta haine, decoratiuni, etc.:*sper ca te-am ajutatlove struck

| Monikuta_Utiu_1994 a răspuns:

Cauta pe google htgf si vor fi mai multe situri de unde sa iei lucruri gratis...Iti arata pas cu pas ce trebuie sa faci si eu am un cont 13112001.starblog.blogger.com daca vrei sa intri sa dai g+ si sa comentezi ar fi draguthappy.
Acolo mai gasesti si magazine ascunse, am inteles ca nu vrei sa platesti dar sunt lucruri super.
P.S.:htgf=how-to-get-free=cum sa iei gratis.
Sper ca te-am ajutat!

| MilenaIoana22 a răspuns:

Scrii pe net : Stardoll lucrurigratis. Si un site : htgf. happy

| Andreea_Bratu_1994_EMjR a răspuns:

Heyy! Cine vrea superstar sa contacteze acest id: bratu_andrea_florentina@yahoo.com Vreau sa va ajut sa deveniti superstar free. Aveti incredere sunt superstar. Dati-mi add friend si vb. Paa!

| emma35 a răspuns:

Pai este un site HTGF unde sunt lucruri gratis, mai ieftine sau chiar si magazine ascunse... poate te ajuta happy

| Roxy_Roxana_1998_KYYo a răspuns:

Thoamne.e asa de usor..deci vrei chestii gratis pentru stardoll..very simple..scrie pe google: haine/lucruri gratis stardoll..si vezi si tu singura mai departe..cred ca poti sa folosesti proxy-uri.app: si eu joc stardoll de 3 ani..ma numesc amycany deci add mewinking funda?

| elizuka999 a răspuns:

Pai sigur ea era ss... si ti le-a trimis altfel nu stiu cum... si sunt niste site-uri pe care daca scrii haine pe gratis stardoll gasesti multe obiecte folositoare. in fine ti le-a trimis sau le-a luat de pe un site hack.

| Lore_Lorenuta_1977 a răspuns:

Scrie pe net haine gratis stardoll

| AlexandraAdela a răspuns:

Nu stiu nimic despre ce spui tu... dar daca vrei haine poftim e super usor de luat. Succes!