Pe tine te inteleg ca nu stii findca esti noua, dar tina doar atat te-ai documentat? e foarte simplu.Nu inteleg cum nu ai gasit, doar scrie stardoll si o sa apara un site Stardoll romania.Acolo arata cum. Desi multe nu o sa mearga si nu o sa sa apara in camera ta nu te descuraja, Scrie pe internet lucruri gratis stardoll si o sa gasesti in engleza si romana
Bafta!
P. S. - Eu sunt TheSweetAlexis
Pai un site de pe care se luau lucruri gratis era stardollswan dar a fost sters de aceea,prietena mea, sharprihanaBabe are un blog de unde se iau lucruri gratis, blogul se numeste stardollfashionpretty.blogspot.com am luat de acolo lucruri gratis si au mers,ei bine,la blogul asta,lucrurile gratis se iau putin mai greu ca la stardollswan,dar nu fi ingrijorata,acolo arata poze cu lucrurile gratis, si scrie acolo cum sa le iei, papusa mea se numeste PAPUSICATiara am fost ss de 2 ori si poate ma vizitati si imi dati un votik mic, BAFTA!
Heyy! Cine vrea superstar sa contacteze acest id: bratu_andrea_florentina@yahoo.com Vreau sa va ajut sa deveniti superstar free. Aveti incredere sunt superstar. Dati-mi add friend si vb. Paa!
Thoamne.e asa de usor..deci vrei chestii gratis pentru stardoll..very simple..scrie pe google: haine/lucruri gratis stardoll..si vezi si tu singura mai departe..cred ca poti sa folosesti proxy-uri.app: si eu joc stardoll de 3 ani..ma numesc amycany deci add me funda?
Nu stiu nimic despre ce spui tu... dar daca vrei haine poftim e super usor de luat. Succes!
Intra pe google si scrie HTGF(how to get free) si poti cauta haine, decoratiuni, etc.:*sper ca te-am ajutat
Pai este un site HTGF unde sunt lucruri gratis, mai ieftine sau chiar si magazine ascunse... poate te ajuta
Pai sigur ea era ss... si ti le-a trimis altfel nu stiu cum... si sunt niste site-uri pe care daca scrii haine pe gratis stardoll gasesti multe obiecte folositoare. in fine ti le-a trimis sau le-a luat de pe un site hack.
Cauta pe google htgf si vor fi mai multe situri de unde sa iei lucruri gratis...Iti arata pas cu pas ce trebuie sa faci si eu am un cont 13112001.starblog.blogger.com daca vrei sa intri sa dai g+ si sa comentezi ar fi dragut.
Acolo mai gasesti si magazine ascunse, am inteles ca nu vrei sa platesti dar sunt lucruri super.
P.S.:htgf=how-to-get-free=cum sa iei gratis.
Sper ca te-am ajutat!