Bună! Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar iubita ta mi se pare o persoană cam toxică. Evident, nu este bine că ai mințit-o în trecut, dar nu ai avut o intenție rea. Acum, legat de poze, tu ai apucat să îi explici contextul iubitei tale? I-ai spus că ea a sărit, iar tu ai reacționat așa pentru că te durea spatele și pentru că nu voiai să o lași să cadă pe aceea fată, ca să nu te i-a nimeni la rost că de ce a pățit nu știu ce fata aceea? Dacă nu, explică-i cât de repede! Dacă nu vrea să te asculte, spune-i că se poartă ca un copil mic și că poate să spună ce vrea după ce te ascultă.
Sincer, și eu sunt o persoană geloasă, dar nu în halul acesta! Pe bune, încă te i-a la mișto după atâtea luni!?
În fine, nu știu ce să mai zic, dar apreciez că ai menționat în întrebare cât de mult o iubești pe prietena ta!
Succes și sper să reușiți să discutați matur despre acest incident!
Fata aceea care este sau a fost iubita ta, te iubește și de aia reacționează așa, încearcă să o înțelegi tu daca ea nu te intelege
Am eu o a 3-a variantă, şi anume : a găsit ea o modalitate prin intermediul căreia să te manevreze.
Nu ştiu ce reprezintă pentru tine "iubirea", într-un context toxic, dar o retetă magică s-ar putea să nu existe.
Comunică cu ea, fă-o să înteleagă faptul că, o relatie se bazează atât pe încredere şi respect, cât şi pe acel sentiment de ataşament pe care l-ai invocat deja.
Paradoxal, dacă ea nu mai are încredere în persoana ta, ce o retine?
Ar sustine la rândul ei, faptul că te iubeşte.
Ei bine, iubirea se demonstrează şi nu se pretinde, în timp ce îl consumăm într-un mod nefiresc.
E mult prea geloasa, nu e ok
Îți mânca creierul, o relație nu e pușcărie
Dacă nu are încredere în tine mai bine sa te lase '
Spune-i hotărî ca nu ai ceva cu tipa aia, sa ii mai zici ca comportamentul ei îți face rau
O lași prea mult să facă ce vrea și și-a luat-o în cap. te mai impui și tu și nu-i mai dai curs la supărările astea proaste și gata. o iei tare și îi zici „mă, fata aia s-a urcat și bla bla toată povestea. înțelegi odată că nu am luat-o eu și n-am treabă cu ea? că m-am săturat să mă tot bați la cap cu asta. data viitoare când mai vorbești de asta, n-ai decât să vorbești singură." și o și lași în seen
Poți să mai adaugi și că „ești paranoee de-a dreptu și ai impresia că trebuie să stau 100% timp cu tine, nici apă nu pot să merg să beau fără să-ți dau ție raportu sau să începi iar cu fazele tale de rahat. te porți ca un copil mic. ori încetezi ori iau măsuri că n-am de gând să stau să-mi țipi în cap pentru toate prostiile de care nici nu-s vinovat că nu-s sacul tău de box să faci ce vrei cu mine. eu te respect și aștept același tip de respect din partea ta. dacă nu ești stare, atunci poate n-are sens relația pentru că orice relație se bazează pe respect. "
Din moment ce nu este nimic intre tine si colega ta si toti stiu asta...
Cel mai bine e sa o chemi pe colega ta si sa o pui față in față cu prietena sa ii explice ca nu e nimic intre voi doi, poate ca așa o vei convinge
I-a ramas in cap lucru' asta. pana nu l uita sau il accepta, ma gandesc c o sa faca acelasi lucru. ca sa scapi de suferinta, spune i ca, daca mai deschide subiectu' pe tema asta, o sa te desparti. ii spui clar ca nu mai poti, nu mai suporti. o sa te inteleaga
I-am explicat încă din primele zile cum a fost, dar nicio șansă.
Așa e în iubire, trebuie să faci sacrificii. Problema este până când ești dispus să le faci. Să zicem că prin absurd, te însori cu ea. Ce o să faci, o să suporți în toată viața acelaș reproș? Absurd. Astfel îți dai seama că iubești enorm de mult o persoană nepotrivită. Și mai faci un păr alb. Dar pe ea o lași să se hârăie cu altul, până s-or sătura amândoi. Așa se maturizează omul.