| collapse2001 a întrebat:

am si eu problema pe care cred ca toti ati avut-o in adolescenta. Uneori ma vad urat uneori ma vad frumos si eu de fapt nu stiu cum arat in realitate... In pozele normale si in oglinda ma vad foarte bine, dar in selfie(imaginea iese invers fata de oglinda) ma vad urat. sad in plus, cand tin telefonul jos ma vad urat rau, am pus si alti prieteni la fel si aratau bine, doar eu aratam total diferit si mult mai urat. Nu stiu ce sa cred, in unele poze imi ies si buzele stramb una umflata una intr-o parte problema este ca eu le vad si in oglinda dar foarte putin fara sa se observe, in poze ( mai ales de jos) le vad urate rau. Si plus ca si atunci cand ma uit in telefon ( tot oglinda cum ar veni) in anumite unghiuri din nou am acele buze urate. Si eu chiar nu stiu cum imi sunt buzele in realitate de fapt eu cu totul.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu nu am avut problema asta, eu m-am văzut mereu urat în poze,
da chiar nu am dat importanta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai camera telefonului buna de aruncat la gunoi.
Ia o oglinda mica si tine-o aproape de tine, te mai vezi asa?

| HeartKiller20 a răspuns:

Păi cel mai probabil camera telefonului are ceva problemelaughing si oricum si dacă ai fii urata, nu baga parerea altora in tara intotdeauna *zic eu* caci trebuie sa ai o parere buna despre tine ..atata timp cat parerea ta este negativa si a celorlanti va fi la fel?

Răspuns utilizator avertizat
| collapse2001 explică (pentru anonim_4396):

Pai ma vad si cand ma uit in telefon. Adica telefonul inchis si privesc in el de jos.

| collapse2001 explică (pentru suntserios):

Eu vreau sa imi prind parul in coada, problema este ca daca am parul prins cand ma uit de jos (cu telefonul oprit si privesc in el) arat oribil, se vad ochii apropiati intre ei fruntea mare si toata fata devine mai lata, asta doar cand privesc de jos. In oglinda imi place cum imi sta cu parul prins, acum chiar nu stiu... problema mea este ca eu cand ma imaginez imi imaginez cea mai urata parte a mea cand tin telefonul jos si imi vad fata aia oribila mai ales cu parul prins.