Pe bune ca te-ai distantat de ea pentru ca nu are rezultate bune si ca are o situatie financiara prea ok? Pai ce sa zic, daca gandesti asa, cauta-ti o olimpica bogata si gata.
Asa am scris eu acolo, dar chestia e ca nici cratima nu o pune unde trebuie când vorbim și nu se exprima prea bine.
Să înțeleg că pe tine te interesează situația financiară și notele de la școală? Dacă tu cataloghezi un om după astfel de lucruri, îmi pare rău, dar înscrie-te pe un site/aplicație unde să cauți fete cu 10 pe linie și bani cu sacul. Hai să fim serioși, frate, dacă partea financiară trebuie să constituie o problemă pentru a stopa o relație, atunci tu ai o problemă, nu ea. Hai să zicem că la note e ok să te intereseze, dar atenție, tu poți să-i oferi o influență pozitivă și să se apuce să învețe bine. Părerea mea: nu e bună atitudinea ta! Până la urmă, tu alegi ce vei hotărâ să faci.
Ce relatie ar fi asta cu 400 km distanta? Joaca si amagire de copii, daca tot vrei prietena gaseste-ti macar una din orasu ltau sau mult mai aproape cat sa va puteti si vedea. + ca nu-i normal sa ai astfel de parere despre o persoana care ti-ar fi presupusa iubita.