| PruteanNicoleta a întrebat:

Salut TPU; as dori sa imi acordati un moment, cu 2 saptamini in urma am plecat cu familia in alta tara pentru 2 ani...Dar nu cunosc limba,de aceia nu imi pot face nici un prieten, cum sa imi petrec eu vacanta aceasta fara nici un prieten?sad Am vrut si eu o vara mult mai superba ca celelalte... poate imi spuneti voi cum sa imi irosesc timpul intr-o asa tara happy poate imi dati un sfat.Va sunt recunoscatoare, mersi anticipat.

3 răspunsuri:
| cocolate a răspuns:

Pai eu as cauta prieteni de alta origine decat cei din tara respectiva, s-ar putea sa va intelegeti deodata ce fiecare apartine altei tari, alta cale de a petrece timpul e sa inveti limba tarii respective.in locul tau eu as citi carti si-asi cauta lucruri noi, dar tu poti sa cunosti tara aceia impreuna cu parintii, eu te sfatuiesc sa inveti acea limba straina, numai bine! happy

| PruteanNicoleta explică (pentru cocolate):

Multumesc de sfat, dar pina voi invata limba v-a trece vara :"( si parintii sunt mereu la lucru. Chiar nu stiu ce as putea face in timpul liber in casa inchisa sad

| cocolate a răspuns (pentru PruteanNicoleta):

Pai ce limba trebuie sa inveti? daca te vei mai intoace in tara va trebui sa stii limba,daca nu poti viziona filme,sau sa-ti gasest o pasiune (scrisul,cititul,pictatul,cantatul,)daca ai voce mergi la karaoke, invata sa canti la chitara sau malte lucruri de genu, mai este si statul pe internet, dar nu e ceva folositor (o sa pierzi timpul degeaba asa), poti sa inveti sa dansezi si totusi sa-ti cauti o prietena sau cineva cu care sa-ti petreci timpul.