anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa luati o decize in locul meu nu ma simt in stare deloc... Am fost cu un baiat acum doua luni ..am stat o luna impreuna si inca ma mai gandesc la el. l-am scos de la prieteni si azi l-am bagat iar. sa vad daca imi accepta cererea. As vrea sa vorbesc cu el sa imi raspunda la niste intrebari... pentru ca nici azi nu stiu morivul despartiri
Poate vi se pare absurd dar intr-o luna m-a facut sa tin la el. a vrut sa ramanem prieteni dar nu am vrut eu. si dupa o luna am vrut sa ramanem prieteni iar el nu mi-a raspuns la mesaj. nu am mai vorbit. Ce ar trebui sa fac?

3 răspunsuri:
| LeMousiqe a răspuns:

Bună!
E cam absurd, întradevăr, dar ar trebui să îl întrebi fața în față, știu nu îți va spune, dar spune-i, o să te las în pace dacă îmi spui happy.
Baftă!

| BiTW a răspuns:

Hmm, interesant, prima dată i-ai respins tu propunerea, iar a doua oară el nu ți-a mai răspuns. Te sfătuiesc să eviți o discuție cu el despre împăcare pe Facebook/ Mess, chiar și la telefon. Invită-l la o cafea, pregătește-ți un plan, astfel încât să știi foarte bine ce ai de transmis, iar acolo veți lămuri cel mai bine problema, față în față.

| Ade009 a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu el dar nu la telefon sau facebook sau mess. Fata in fata. Il intrebi de ce a vrut sa va despartiti, daca nu zice de ce nu are rost sa te mai complici cu el, si nu ramane prietena cu el pentru ca o sa suferi si mai mult sa il vezi de exemplu cand iesit la suc cu prietenii nu e tocmai o prietenie frumoasa. Actioneaza ca o persoana matura, asta dupa ce vorbesti cu el, daca vezi ca nu mai vrea deloc "Te pup pa pa" nu stie ce pierde happy Sper ca te-am ajutat. Ai grija ce faci :* Si sa-mi spui dupa cum a decurs discutia laughing