Dragul meu, intr-adevar e greu sa te relaxezi, daca nu intelegi ce se intampla.Adevarul este ca oamenii, oricat de,, tantosi,, s-ar da, sunt in fond niste lasi.Profesorii se arata mai ingaduitori cu elevii tupeisti,politisti se comporta,,moale,,cu infractorii,si dur cu cetateanul care trece pe rosu, iar colegii, cu cat vad ca esti mai afectat, sunt mai rautaciosi.E bine sa incerci sa devi mai comunicativ cu parintii, carora le place sa li se ceara parerea.Prefa-te indiferent fata de rautatile colegilor, ba chiar incearca sa fi ingaduitor cu ei.La o,,gluma,, rautacioasa, zambeste-i tembelului, si v-a ramane uimit la inceput, apoi v-a renunta.Esti o fire mai retrasa, poate mai romantica, prea sincera, intr-o lume in care tupeul si nesimtirea impresioneaza.mai revin-o, daca simti nevoia.
Din fericire nu am fost intr-o situatie de asta...dar imi pare rau de tine. cred ca cel mai bine este sa iti vezi de viata ta sa te realizezi pe plan familiar si profesional si numai pune la suflet toate rautatile, trateaza-le cu indiferenta e cel mai bun lucru
KICKBOXING. Undeva intr-o sala cu un antrenor bun, o sa ai de intalnit asa "bestii" cum motanii de la scoala ta sunt mici pisoi. Nu zic sa te apuci de sportu asta ca sa rezolvi cu pumnu'. E o lume in care ori esti infipt si pe faza ori incasezi si esti bun de sac. Ai fost mai retras, asta a fost, ce-o sa faci?! O sa stai sa te stropeasca mamaie cu apa si copii cu nisip in parc? Imi pare rau pentru tine..cred ca ar trebui sa te apuci de un sport de contact, printre eschivele de pumni si picioare in cap o sa-ti formezi un caracter aparte care nu-l are oricine, si daca vrei sa formezi caracteru asta cred ca ar trebui sa te tii, si daca nu-ti place sportu' asta, de acum o sa inceapa sa-ti placa. Amicii care ii ai si ii crezi tu ca sunt de treaba, pastreaza legatura, cu toti lachetii care te-au jijgnit si care ti-au dat peste nas sa le dai peste ochi, la propriu si sa nu mai ai treaba in viata ta cu ei. Povestea ta e trista si nu stiu un alt exemplu de hobby. Am fost intr-un fel ca tine. Nu eram destul de infipt si-mi fugea "painea" din fata in timp ce alti fraieri primeau cate doua, doar pentru ca asa au fost de la inceput, INFIPTI! O sa fie greu sa te schimbi deodata, dar o sa-ti placa. Tipule misto poveste, succes!
Înafară de bătăile din familie,am trecut prin astea, nu e mare lucru ce poți să faci, trebuie să reziști, să îți păstrezi calmul.Și să te gândești că toate or să fie ok.Așa am trecut peste astea, nu am trecut "intact" mintal prin astea dar am trecut.
Incearca sa mai slabesti eu am 20 de ani si cred ca greutatea pe care o ai tu acum deci iti dai sema ca e foarte mult, asta este si un motiv pentru care se ia lumea de tine, incerca sa fi mai modest la scoala adica nu fa pe desteptul chiar daca ti-ai facut toate temele, ce pot sa zic asta e lumea in care traim, trebuie sa te adaptezi cumva.
Tu invata ce ai de invatat citeste carti dar la scoala las-o mai moale pentru. ca nu esti apreciat nici de profesori macar ce nu inteleg eu cum este acel personaj olimpic, oricum la generala oricine poate fi olimpic la liceu este mai greu incearca sa ajungi intr-un liceu mai bun in care sa nu dai de colegi.
Fa sport si daca comenteza cineva plesnestel.
As precizez ca nu sunt foarte gras, la inceputul verii eram, dar acum nu mai sunt. Gandeste-te ca am 1, 83 m, deci eu unul nu cred ca asta ar fi problema.Intr-adevar,nu sunt suplu, sunt solid, dar in niciun caz gras
Trebuia sa zici ca ai 1, 83 la inaltimea aia in generala ii poti bate pe toti.
Daca incerc sa ma bat, mereu eu ies cel mai rau. Fie sunt prins de diriginta sau profesori fie sunt parat si tot acolo se ajunge.