Eu zic sa o lasi in pace pe tipa aia care te-a lasat pentru altu' si nici sa nu-l bati pe ala care "ti-a luat-o" deoarece asta ar insemna ca-ti pasa de fata aia care a fost cu tine probabil doar pentru a-l face gelos pe ala (pe care vrei tu sa-l bati). Nu merita sa te murdaresti pe maini cu el ! In viata o sa te mai indragostesti, o sa mai suferi, o sa mai intalnesti noi persoane... timpul trece repede, traieste-ti viata in asa fel incat mai tarziu sa nu-ti para rau ca nu ai facut-o!
Salut! Incearca sa treci peste, stiu ca e al dracu de greu dar mai sunt fete in toata lumea asta intelegi? Cat despre fata cea noua, incearca sa vorbesti cu ea oricand apare o noua sansa
Nu prea sunt in masura sa-ti dau un sfat, dar eu cred ca esti destul de matur sa intelegi ca uneori, o fata, chiar si daca o iubesti enorm, nu merita iubirea ta ...eu spus mai bine sa o lasi sa isi dea seama cat greseste si sa nu mai stai sa suferi degeaba...pur si simplu incepi si vorbeste cu o alta fata, ea te va face sa uiti de fosta ta iubita, tuturor se poate intampla asta, nu te ingrijora si pune botu`.iar daca ea nu te-a lasat sa o saruti in cateva luni deja mai bine iti bagi picioarele si baga-te pe una care chiar merita, succes :**
Geo2969686 întreabă: