| Winstern a întrebat:

Astazi am avut oarecum o zi proasta la scoala, dimineata era ok, dupa 2 ore in pauza imi zice un coleg care statea pe bancuta sa vin sa ma intrebe ceva, eu am zis hai ca vin, m-am dus la el si mi-a dat pantaloni josstraight face ( ramasesem gol gol) nu nimeream sa ma imbrac ca radeau fetele de mine straight face Va rog nu radeti... am fost umilit... Mi-a tras si boxeri de pe minestraight face si nu aveam blugi purtam pantaloni de trening ca aveam Sport, Mentionez ca aproape toata scoala pe hol.
Credeti ca ar trebui sa ii spun doamnei diriginte? sau directoarei? sa iau vreo masuri?

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Acest lucru nu este deloc normal, nu este deloc în regulă. Ar trebui să iei măsuri. Ție îți convine această situație? Eu nu cred asta.
Ți-e frică de faptul că dacă ai face ceva, aceștia s-ar lua de tine mai rău? De regulă, lucrurile pot merge și din rău în mai rău.
Dacă îi vei spune dirigintei tale ce s-a întâmplat în pauza, toți te vor considera un laș, un fricos. Dar această ar fi o soluție destul de bună.
Spune-i dirigintei tale situația, și ea va face ceea ce va considera corect. Poate li se va scădea nota la purtare, în orice caz, asta ar trebui făcut.

2 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Daca vei spune dirigintei, vei fi catalogat drept paracios. Daca nu vei spune nimanui, episodul s-ar putea repeta si nu ti-ar placea acest lucru. Eu cred ca, in ciuda relatiilor care se vor strica temporar cu colegii, ar trebui sa-i spui doamnei diriginte, pentru a atrage atentia ca acest comportament este nepotrivit in scoala. Cei care fac aceste gesturi repetat merita nota scazuta la purtare.

Răspuns utilizator avertizat