Mai întâi de toate, păstrează-ți calmul! A fost o greșeală că l-ai băgat în seamă, iar de acum, încearcă să-l eviți pe cât posibil (nu îl mai băga în seamă, nu îi mai da mâna și nu te mai holba la el). Având în vedere că îți este frică să nu te omoare (scuză-mă, dar în imaginația mea e amuzant ), eu zic să te calmezi; dacă era periculos, ar fi fost observat de oameni și probabil arestat sau internat pe undeva. Un psihopat, după spusele tale, nu lovește de-odată. Mai întâi el are diferite manifestări precum crize de nervi sau de râs, apoi începe să-și procure arme. Apoi 'exersează' pe animale, apoi trece la oameni, dar nu îi înjunghie direct. Dacă încă ești speriat, poți merge la poliție. Sper că am ajutat.
Cred ca nu ai citit atent tot ce-am scris. Te-am rugat sa nu raspunzi mistocareste. N-am niciun chef de idioti cu raspunsuri idioate.
Bună! Eu zic că cel mai bine e să îl ignori. Dacă are probleme mentale nu-și da seama ce face.
Mulțumesc, sper sa fie asa.
Deci pe mine ma amuza cum vine el asa, apoi de la "cati ani ai" si "sa fii sanatos" sare la "te omor". Pe mine m-a speriat doar cuvantul "omor". De el nu mi-e frica. Cum ziceam, ca daca e sa sara calul, il pot bate de-l stric complet.
Multumesc! Raspunsul tau avea cea mai mare logica, de aia ai meritat funda.
In legatura cu tipul ala, era doar foarte prost si gay. Am vorbit cu un prieten de pe tren si a zis ca si cu el a procedat la fel. Acesta are 1.90 si e facut. Nu cred ca ar fi avut curajul sa-l ameninte. Pe el l-a prins doar de fund.
E rezolvata treaba. Mulțumesc!
Din ce ai spus tu e clar ca e un om cu probleme, dar stai linistit asa e la noi statul roman isi bate joc de copii cu handicap si ei sunt lasati in voia sortii. Tu ti-ai dat seama ca baiatul e dus dar gandeste-te ca nu e vina lui ca a ajuns in halul asta el nu realizeaza ce face, daca il mai vezi in tren evital du-te in alta parte a trenului ca sa nu te pui la mintea lui.
Sa sti ca fazele astea erau si la scoala prin pauza dar totul avea o limita a bunului simt, sa stii ca nu are de ce sa iti fie frica daca nu vorbesti cu el si nu il bagi in seama o sa vezi ca o sa te lase in pace, asa pot sa spun si eu ca "o sa te omor".