| Yokozuna a întrebat:

Care sunt fani ai WWE si stiu mai bine va rog sa imi raspunde-ti la urmatoarele intrebari:

1.Personajul Undertaker are un prenume. Care este acesta? PRENUMELE PERSONAJULUI, NU PRENUMELE LUI MARK CALAWAY

2.Cine sunt cei doi participanti din primul meci cu scari la Wrestlemania?

3.Care a fost primul Wrestlemania tinut intr-un stadion?

4.Care Wrestlemania este considerat de majoritatea fanilor ca fiind cel mai bun Wrestlemania din istorie?

Funda + Vot!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Personajul Undertaker nu are un prenume, ci doar diferite " titluri " ce-i sunt sau i-au fost atribuite în trecut datorită gimmick-urilor avute: Deadman, American Bad-Ass, Big Evil, etc.

2. Razor Ramon(Scott Hall) vs. Shawn Michaels, la WrestleMania X, din 1994.

3. Prima ediţie a avut loc pe arena din Madison Square Garden, care este, cred, stadion de baschet. Dacă te referi la stadioane de fotbal, atunci e vorba de WrestleMania III, în 1987, s-a desfăşurat pe Pontiac Silverdome.

4. WrestleMania X, WrestleMania X-Seven, WrestleMania XVI WrestleMania XV şi bineînţeles, WrestleMania XIV, care a însemnat începutul perioadei " Attitude Era ".

4 răspunsuri:
| Yokozuna explică:

Mersi, de fapt am gasit raspunsul la prima intrebare! Undertaker are prenume si ala este Kane the Undertaker (scrie pe Wikipedia)

| Yokozuna explică (pentru anonim_4396):

Mersi mult! De fapt la primul raspuns ai gresit, Undertaker are prenume si ala este Kane the Undertaker!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Yokozuna):

" When WCW did not renew Calaway's contract in 1990, Calaway signed with the World Wrestling Federation. After debuting as Kane the Undertaker, the name was shortened to The Undertaker and he has remained with the company since. " - După cum am spus, nu este prenume, ci doar nume de personaj, respectiv gimmick.

| DiAbLo075428 a răspuns (pentru Yokozuna):

Probabil acum ti-ai dat seama ca Kane e fratele vitreg a lui UNDERTAKER (Kane the UnderTaker cand ma citit asta am picat de pe scaun laughing) )